|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Pozdrav svima! Dugo vas pratim i čitam ali sam se tek sada učlanio. Obzirom da imam gmail na raspolaganje stavljam 10 pozivnica koje dobivaju najbrži koji odgovore i ostave svoje e-mail adrese. Oni neka dalje šire pozivnice . Toliko za prvi put:clap:
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ima vec negdje topic o tome ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
herr Flick
|
ma imao sam ih i ja ali sam uspio podijeliti to je ostalo pa da se i toga riješim ako ide, ako kome treba nek se slobodno javi od viška glava ne boli. Nek si napravi virtual disk i evo još 2Gb prostora. ![]()
![]() |
#5 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
I ja sam dugo pratio forum prije nego sam se učlanio. Da nisam trebao pomoć oko miša vjerojatno se još danas ne bih učlanio. Pročitaj pravila i želim ti dug i lijep život na forumu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam vrlo kratko promatrao ovaj forum odmah sam se učlanio a zbog toga što sam kupovao grafu. Evo vidiš koliko sam postova napravio u manje od 3 mjeseca skoro 400!! (To dokazuje da je ovaj forum jako aktivan jer na nekim forumima toliko ne bi mogao ni u godini.) Želim ti duug život na forumu.
![]() |
#8 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam ovaj forum dosta dugo pratio, i onda mi je odjednom palo na pamet da se regam jer mislim da dosta znam i da bi mogao podjelit iskustva a time i upoznat ljude koji vole ono što i ja. mogu slobodno priznat da sam puno naučio i da mi je forum prirasao srcu, zašto sam ovako emotivan neznam al sam imao potrebu to podjelit sa kolegama ekspertovcima! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
FREEK
|
Pozdrav. I ja sam novi ovdje. Brijo sam po puno foruma al mi je ovaj nekak najdrazhi zato sam se i regao tu. Puno sam ovdje nauchio stoga se svima mnogo zahvaljujem. Chujemo se:burn:
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() inace, i ja sam godinu dana citao pce, i onda se uclanio, samo sto je dok sam citao bilo duplo manje usera.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
ovaj forum i satelitski forum su najbolje sto trenutno ima u HRV puno sam odgovora tu nasao stvarno neznam di bi to saznao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|