![]() |
gmail i ponuda
Pozdrav svima!
Dugo vas pratim i čitam ali sam se tek sada učlanio. Obzirom da imam gmail na raspolaganje stavljam 10 pozivnica koje dobivaju najbrži koji odgovore i ostave svoje e-mail adrese. Oni neka dalje šire pozivnice . Toliko za prvi put:clap: |
ima vec negdje topic o tome :) u svakom slucaju dobro dosao ja imam oko 100 pozivnica pa ako ti treba gukni :D
|
Citiraj:
|
ma imao sam ih i ja ali sam uspio podijeliti to je ostalo pa da se i toga riješim ako ide, ako kome treba nek se slobodno javi od viška glava ne boli. Nek si napravi virtual disk i evo još 2Gb prostora.:beer:
|
Citiraj:
I ja sam dugo pratio forum prije nego sam se učlanio. Da nisam trebao pomoć oko miša vjerojatno se još danas ne bih učlanio. Pročitaj pravila i želim ti dug i lijep život na forumu. :D |
o životu
hvala za dugi život, i ja tebi. Čujemo se:D
|
Ja sam vrlo kratko promatrao ovaj forum odmah sam se učlanio a zbog toga što sam kupovao grafu. Evo vidiš koliko sam postova napravio u manje od 3 mjeseca skoro 400!! (To dokazuje da je ovaj forum jako aktivan jer na nekim forumima toliko ne bi mogao ni u godini.) Želim ti duug život na forumu.
|
ja sam ovaj forum dosta dugo pratio, i onda mi je odjednom palo na pamet da se regam jer mislim da dosta znam i da bi mogao podjelit iskustva a time i upoznat ljude koji vole ono što i ja.
mogu slobodno priznat da sam puno naučio i da mi je forum prirasao srcu, zašto sam ovako emotivan neznam al sam imao potrebu to podjelit sa kolegama ekspertovcima! :beer: |
Pozdrav. I ja sam novi ovdje. Brijo sam po puno foruma al mi je ovaj nekak najdrazhi zato sam se i regao tu. Puno sam ovdje nauchio stoga se svima mnogo zahvaljujem.
Chujemo se:burn: |
Citiraj:
inace, i ja sam godinu dana citao pce, i onda se uclanio, samo sto je dok sam citao bilo duplo manje usera. |
ovaj forum i satelitski forum su najbolje sto trenutno ima u HRV
puno sam odgovora tu nasao stvarno neznam di bi to saznao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:19. |