|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Otkup IT opreme
Pozz Nisam nigdje nasao temu ovakvog tipa, pa se nadam da nije zabranjena. Naime imam dosta opreme za računala za prodati, miš, postolja za hlađenje, 2 printera, 2 laptopa itd. I ugl namjeravao sam to riješiti u lokalnom it shopu i riješio sam sve osim jednog laptopa. Dell 5537 15R. Ima još god i po garancije, čovjek mi nudi 2500 kuna za njega.. mislim si onak mogu i vise dobiti. Barem 3k.. nego zanima me da li ima neki dućan u zg da se navi time. Dođeš do njih, oni ti procjene laptop i ako si zadovoljan ide isplata. Ako ne smijete odg da ne bi bilo da reklamirate dućane može slobodno na pm poruka. E da i kod nas zalagaonica odkupljuje, ali naravno procjena je još gora jer on kao mora zaraditi. Opis laptopa cu staviti u sig pa ako i kog zanima :-) hvala unaprijed Edit: prodavao sam ga na njudsalu mjesec i po, nitko mi nije ponudio lovu, ali dobivao sam svasta od golf 1 do xbox one i samsung s5 Edit 2: i ako može od ljudi koji se razumiju malo u laptope, koja je realna cijena toga laptopa Zadnje izmijenjeno od: Joza_Seraf. 18.06.2015. u 23:44. |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ovaj tvoj post je nista drugo nego perfidan i pokvaren pokusaj zaobilazenja pravila foruma, pokusaj prodaje zaobilaznim putem van trznice i koliko god si mozda pomislio da su ovdje moderatori budale mislim da ces se uskoro vrlo brzo iznenaditi... I sad.., kad na osnovu ovako ljigavog slozenog tvojeg posta nikada ne dobijes pristup trznici ili budes morao imati poduplane uvjete da dobijes pristup istoj..., ces se pitati pa zasto ja ?!? ![]() edit: nemojte ga bannat pliz ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2015
|
Nisam stvarno mislio nista loseg, ali ako je tako onda lock. Edit: kakva tržnica?
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|