PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Otkup IT opreme (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270795)

Joza_Seraf 18.06.2015. 23:23

Otkup IT opreme

Pozz

Nisam nigdje nasao temu ovakvog tipa, pa se nadam da nije zabranjena. Naime imam dosta opreme za računala za prodati, miš, postolja za hlađenje, 2 printera, 2 laptopa itd. I ugl namjeravao sam to riješiti u lokalnom it shopu i riješio sam sve osim jednog laptopa. Dell 5537 15R. Ima još god i po garancije, čovjek mi nudi 2500 kuna za njega.. mislim si onak mogu i vise dobiti. Barem 3k.. nego zanima me da li ima neki dućan u zg da se navi time. Dođeš do njih, oni ti procjene laptop i ako si zadovoljan ide isplata. Ako ne smijete odg da ne bi bilo da reklamirate dućane može slobodno na pm poruka. E da i kod nas zalagaonica odkupljuje, ali naravno procjena je još gora jer on kao mora zaraditi. Opis laptopa cu staviti u sig pa ako i kog zanima :-) hvala unaprijed

Edit: prodavao sam ga na njudsalu mjesec i po, nitko mi nije ponudio lovu, ali dobivao sam svasta od golf 1 do xbox one i samsung s5

Edit 2: i ako može od ljudi koji se razumiju malo u laptope, koja je realna cijena toga laptopa

silver_tip 19.06.2015. 02:27

Citiraj:

Autor Joza_Seraf (Post 2793791)
Pozz

Nisam nigdje nasao temu ovakvog tipa, pa se nadam da nije zabranjena. Naime imam dosta opreme za računala za prodati, miš, postolja za hlađenje, 2 printera, 2 laptopa itd. I ugl namjeravao sam to riješiti u lokalnom it shopu i riješio sam sve osim jednog laptopa. Dell 5537 15R. Ima još god i po garancije, čovjek mi nudi 2500 kuna za njega.. mislim si onak mogu i vise dobiti. Barem 3k.. nego zanima me da li ima neki dućan u zg da se navi time. Dođeš do njih, oni ti procjene laptop i ako si zadovoljan ide isplata. Ako ne smijete odg da ne bi bilo da reklamirate dućane može slobodno na pm poruka. E da i kod nas zalagaonica odkupljuje, ali naravno procjena je još gora jer on kao mora zaraditi. Opis laptopa cu staviti u sig pa ako i kog zanima :-) hvala unaprijed

Edit: prodavao sam ga na njudsalu mjesec i po, nitko mi nije ponudio lovu, ali dobivao sam svasta od golf 1 do xbox one i samsung s5

Edit 2: i ako može od ljudi koji se razumiju malo u laptope, koja je realna cijena toga laptopa

Ovaj tvoj post je nista drugo nego perfidan i pokvaren pokusaj zaobilazenja pravila foruma, pokusaj prodaje zaobilaznim putem van trznice i koliko god si mozda pomislio da su ovdje moderatori budale mislim da ces se uskoro vrlo brzo iznenaditi...

I sad.., kad na osnovu ovako ljigavog slozenog tvojeg posta nikada ne dobijes pristup trznici ili budes morao imati poduplane uvjete da dobijes pristup istoj..., ces se pitati pa zasto ja ?!? :fiju:

edit: nemojte ga bannat pliz :D cisto da vidimo kako ce natuc postove :)

Joza_Seraf 19.06.2015. 02:30

Nisam stvarno mislio nista loseg, ali ako je tako onda lock.

Edit: kakva tržnica?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:06.