|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Asus P4s800-mx
Kakva je za ockat?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
sam oc ne ovisi samo o ploči. bitno je i daje napajanje dobro, da ram može izdržat veći fsb i daje kućište dobro provjetreno ili da proc ima dobar cooler. ploča sam po sebi nije za neki jači oc jer ima sis čipset i pojačavanje napona je +0.1v za proc i možda +0.1v za ram (mislim čak da i nema tu mogućnost).
ASUS K8N & Zalman NB32K @ HTT x3 / A64 3000+ 263x8 / 2x256MB TwinMOS @ 210 / Club3D 5200 & Zalman ZM80C-HP / Maxtor 30GB, 2MB / WD Caviar 80GB, 8MB / Maxtor DM10 250GB, 16MB / Xilence 420W / CoolerMaster Centurion 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
jedna od najjeftinijih Asus ploča koju trpaju u svoje barebone-ove..za ocat nula bodova. Ak već tražiš nešto jeftinije a dobro, pogledaj P4S800D-X; puno bolja solucija....
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
SiS chipset-loš,VIA chipset-dobar, Intel chipset-najbolji. Za OC i ostale stvari
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
po meni je upravo suprotno; za Intela su SiS čipseti puno bolji od VIA-nih. Za AMD-a je obrnut slučaj. VIU za Intela ne bih nikada preporučio ![]() kažem, pogledaj ovu ploču gore koju sam spomenuo, imao sam ju i odlična je. Možeš proguglati malo i viditi ćeš da je SiS 655FX čipset odlično budget rješenje.....
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
To i je najjeftinija ASUS-ova ploča. Dobio sam gotovu konfu, razmišljao sam dal da je zadržim doma il da je prodam. Hvala na odgovorima!
![]() |
#8 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
pogrešno sam se izrazio ![]() 655FX he best-buy za Intela, Via V880 za socket A AMDejca.....druge sockete sam prestao pratiti što se događa, ..omatorio jeb..ga ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|