![]() |
Asus P4s800-mx
Kakva je za ockat?
|
sam oc ne ovisi samo o ploči. bitno je i daje napajanje dobro, da ram može izdržat veći fsb i daje kućište dobro provjetreno ili da proc ima dobar cooler.
ploča sam po sebi nije za neki jači oc jer ima sis čipset i pojačavanje napona je +0.1v za proc i možda +0.1v za ram (mislim čak da i nema tu mogućnost). |
ja sam imo p4p800-mx.ploca je ok za ured al za oc'at je smece.
neznam kako je s tvojom al mislim da nije nista bolje, no nemora znacit |
jedna od najjeftinijih Asus ploča koju trpaju u svoje barebone-ove..za ocat nula bodova.
Ak već tražiš nešto jeftinije a dobro, pogledaj P4S800D-X; puno bolja solucija.... |
SiS chipset-loš,VIA chipset-dobar, Intel chipset-najbolji.
Za OC i ostale stvari |
po meni je upravo suprotno; za Intela su SiS čipseti puno bolji od VIA-nih. Za AMD-a je obrnut slučaj.
VIU za Intela ne bih nikada preporučio :o kažem, pogledaj ovu ploču gore koju sam spomenuo, imao sam ju i odlična je. Možeš proguglati malo i viditi ćeš da je SiS 655FX čipset odlično budget rješenje..... |
To i je najjeftinija ASUS-ova ploča. Dobio sam gotovu konfu, razmišljao sam dal da je zadržim doma il da je prodam. Hvala na odgovorima!
|
Citiraj:
|
pogrešno sam se izrazio :D
655FX he best-buy za Intela, Via V880 za socket A AMDejca.....druge sockete sam prestao pratiti što se događa, ..omatorio jeb..ga :D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:28. |