|
![]() |
#1 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Stranded Deep
Igra u pre alfa verziji koja mi se jako svidjela. Normalno da ima dosta bugova, ali i to će se srediti s updateovima koje developeri budu izbacivali. The forest i ova igra imaju dosta sličnosti Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pratim gameplay-eve od HCL-a i sviđa mi se. Košta 15 evra, ne vrijedi baš te novce ali ako bude na nekom popustu zašto ne.. ![]() Ukoliko ostvare ono što žele moglo bi biti fora. Spominju multiplayer, otok protiv otoka i još dosta toga.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kad si probao? Često dodaju nove stvari, svaki update je nešto novo. Sada morski psi stalno napadaju, ima više stvari za radit i slično.. https://www.youtube.com/watch?v=vOy75UQYTls
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 11.03.2015. u 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Znate i sami di se mogu obje igre isprobati besplatno ![]() Mislim da ću isprobati obadvije čak pa vidjet kako će mi se svidjeti. U ovom stranded deepu mi se čini da još treba ubaciti puno sadržaja što je i logično pošto je to dosta novija igra od foresta. U svakom slučaju ću ipak odigrati obadvije ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 11.03.2015. u 12:23. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|