![]() |
Stranded Deep
Igra u pre alfa verziji koja mi se jako svidjela. Normalno da ima dosta bugova, ali i to će se srediti s updateovima koje developeri budu izbacivali. The forest i ova igra imaju dosta sličnosti
Citiraj:
:goood: |
Pratim gameplay-eve od HCL-a i sviđa mi se. Košta 15 evra, ne vrijedi baš te novce ali ako bude na nekom popustu zašto ne.. :)
Ukoliko ostvare ono što žele moglo bi biti fora. Spominju multiplayer, otok protiv otoka i još dosta toga.. |
Ako će ikad izaći iz alfe. Ja probao, nije me držala niti 15 min, a forest me držala čak i par sati.
|
Kad si probao?
Često dodaju nove stvari, svaki update je nešto novo. Sada morski psi stalno napadaju, ima više stvari za radit i slično.. https://www.youtube.com/watch?v=vOy75UQYTls |
Probao sam prvu verziju, i par verzija nakon toga.
|
Znate i sami di se mogu obje igre isprobati besplatno :D Da ne poberem banček :P
Mislim da ću isprobati obadvije čak pa vidjet kako će mi se svidjeti. U ovom stranded deepu mi se čini da još treba ubaciti puno sadržaja što je i logično pošto je to dosta novija igra od foresta. U svakom slučaju ću ipak odigrati obadvije :) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |