|
![]() |
#1 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
WD Caviar Blue 1 TB 7200 rpm HDD - Current Pending Sector
Imam Western Digital HDD, 1TB, 7200rpm, Caviar Blue, HD Tune pokazuje žuto: (C5) Current Pending Sector 200 200 0 20 warning Našao sam 4 kvadratića bad sektora (zeleno-žuta polja mi misu poznata). Disk mi je pun podataka. Garancija koliko vidim traje 24 mjeseca. Da ne povjeruješ istekla prije dva mjeseca (što čovjek može zaključit iz ovoga, ode garancija ode i hard u pm). Što mi je činiti, jel se dadne kako popraviti HDD? Može li mi tko dati dijagnozu prema analizi sa slika? Hvala ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: igorba. 21.02.2015. u 19:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plasticni kirurg
|
Molim, ako netko može dati kakav odgovor... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Smanji gornju sliku. Toliki staz na forumu a ne cekiras disk sa WD alatom. ![]() Data Lifeguard Diagnostic for Windows Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Nino sve rekao. Smanjio sam ti sliku. Ako imaš bitnih podataka na disku, prvo napravi backup (ako ga već nemaš), a zatim napravi test s WD DLG, bilo windows verzija, ili verzija na bootabilnom sticku/CD-u (npr. skineš Hiren's Boot CD, na njemu ima).
![]() |
#10 | |
Plasticni kirurg
|
Citiraj:
Analizirao sa WD alatom, i javi da samo briše sve što je na bad sektorima. ![]() Imam nekoliko starih ATA hardova, i svaki radi bez problema. A ove današnje tako ih prave da traju kratko tako da kupiš druge, nove. Govna Zadnje izmijenjeno od: Red Worm. 22.02.2015. u 19:05. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#12 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znam koliko bi vjerovao ovom wd alatu. Po njegovom scanu od prije nekoliko tjedana mi je prikazao da je sve ok sa diskovima, dok je recimo hd tune uredno prikazao smart errore te bad sectore. Diskovi su naravno bili neispravni ![]() Spasavaj podatke dok mozes ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
da se nisi stiso za 100 kn više bi još imao dvije godine garancije da si crnca uzo i mir sad sve prebacuj i kad dobiješ CRC error negdje znat ćeš koji su podaci ležali na miniranom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|