|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema signala između 2 switcha
Naime imam u preduzetju razvučen kabel sa jednog switcha i sad sam na kraj jednog kabela koji ide iz tog prvog switcha htio dodati još jedan switch, međutim stvar ne funkcionira, točnije nema uopće signala na kraju tog kabla....ispito ga testerom i sve parice su OK. U čem je problem?" Daklem kabel - switch - kabel - novi switch....bez tog zadnjeg switcha stvar šljaka, ali trebaju mi još dvije utičnice za net pa sam mislio apgrejdat s još jednim switchem. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
koji switchevi su u pitanju? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
edimax oba. jedan je neki bijeli otprije stari., a ovaj novi je nekakav crni kupio nekidan za cca 70kn u protisu. Samo onak blicne dioda za mrežu tamo gdje uštekam dolazni kabel iz prvog switcha na tom novom i ništa više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Kod mene je Router - kabel - switch - kabl1 - AP1 - zrak ![]() .................................................- kabl2 - AP3 - kompovi Svi kablovi su patch cat5, probaj zbilja zamjenit mjesta switchevima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ma jok. Što se desi kad zamijeniš mjesta switchevima? Jel radi ovaj zadnji u lancu? Jesi isprobao svaki switch, odnosno samo ovaj novi na nekom drugom mjestu - jel uopće ispravan? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Probaj ga staviti u mrezu ali ne na zadnje mjesto cisto da vidis jel radi. I moguce je da ces trebati cross kabel, moguce da switch nije pametan i da nema auto MDIX.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj još uvijek negdje ima za kupit switch a da nema auto mdix? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|