|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() E, ako ovo nije rekord onda ne znam što je...Sad sam baš bio s Horzom na kavi i govorim mu da imam filing da imam rekordera doma po broju virusa...Ali, ovo stvarno nisam očekivao. Pa da vas vidim, može`l ko bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL 1314 ![]() Jadna li ti baba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
e sad ću bit proglašen najvećim lovcem na forumu.....jer nemam skrin šot ![]() uglavnom zamislite situaciju.....poduzeće.....mreža.....bez antivirusa cca 2 mjeseca.....na jednom računalu koje je u principu ničije smjenjuje se 3-4 korisnika .....ono useri koji upale kantu ...i ništa ih nezanima o tome svemu.....svi oni povlače mail na taj stroj....s tim da je jedan acaunt u stilu "INFO@"......rezultat....6500 i kusura:clap: ......cjela mreža u banani......skupa sa svim izdvojenim jedinicama ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
svaka čast ovih 6500 je isto jedan komp.....samo više usera..... ![]() ali zbog AV programa.....Jor di best ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kod mene je bio Sophose PC-chillin02 na dva kompa doma no nisam primjetio da mu je prije par mjeseci istekla registracija i da vise ne updatea, do neki dan. Stavio sam Kasperskya, registrirao, updateao i otkrio je 2 virusa i 2 trojana... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam isto imao problema sa nortonom, update je bio redovan... kasnije stavim sophos i nađe 3 trojana... dal moram naglasit da mi norton sa NAJNOVIJIM definicijama nije mogao nać ni pobrisat blastera. ![]() kod nortona valja jedino Utilities intergator.
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nebudi lud, ubio bi se na mjestu ili otišao u vodoinstalatere (no offence dotičnima ![]() Kom je od jednog lika, došao na "čišćenje". Ovome nije pomogao ni domestos ![]() Da, istekla je rega za Nortona, ali prije mjesec dana. Svejedno, vidio sam da su neki virusi ušli dok je Norton bio pod licencom tak da...Nemam pojma što je lik radio, ali u mjesec dana nemreš nakupiti toliko sranja s aktivnim AV-om. Nešto je očigledno zblokalo Nortona još prije, a kasnije je bilo pljuga da ostatak društva dođe na tulum. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Sad je puno jasnije... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Nezabiljezeni rekorder
Dok smo jos bili djeca bil sam kod Horze s hardom i vratio se s vise od 10 tisuca zarazenih fileova, odnosno svi izvrsni fileovi koje sam imao ![]()
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
onda sam ja i dobar, ja sam imao maximalno stotinjak zarazenih fileova... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|