|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da je malo jeftiniji i da ima gsync nebi dvoumil ni sekunde. Ovak moram cekat da vidim kak ce se te tehnologije i cijene razvijat.. Mozda bi bilo dobro da negdje posebno stavite specifikacije ili bar link na monitor.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne kužim usporedbu sa full hd monitorima Lenovo od pazi!!! 22"?? Ovo je 27" Meni se čini da je u odnosu na moj stari 23" samsung Dell 2713HM duplo veći, o rez da ne pričam. Ni riječi o nadolazećim 4K monitorima po sličnoj cijeni što bitno utječe na isplativost kupnje 2713HM. Recezija na pol strane znači DNO DNA!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
S druge strane jos uvijek ima odredjenih problema sa 4K monitorima (potrazi na netu) i ne treba ih spominjat u istom kontekstu. Test Dellovih 4K monitora je u planu jer ih ima u Kodeksu, pa cemo ih tada usporediti s ovim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MadModerator
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Necu tu linkat. Imas recenzija u kojima pise i o losim stranama 4k monitora. Samo cu napisat da nema igranja u nizim rezolucijama u punom ekranu, i5 se gusi od 2160p filmova a za youtube 2160p treba valjda 100Mbs. Ima jos dosta toga, nadi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
na 30hz rade preko dvi ili hdmi porta, neki mogu raditi na 60hz samo preko displayporta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Vidio sam te listiće s tvorničkom kalibracijom, baš me zanima da li cijela serija ima iste listiće tj. vrijednosti na istima il je svaki monitor posebno kalibriran ![]() Treba imat s čim kvalitetno istestirat monitor, tako da nije neobično što je tekst kratak.
![]() |
#16 | |
Administrator
|
Citiraj:
Pa istina, nisu ga mijenjali nimalo vec jako dugo. Jasno da je kod ovakvog tipa monitora to manje bitno, ali ipak su ga mogli napraviti malo privlačnijeg oku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Lynnfield
|
Da htio sam pitat,monitor ima pixel pitch od 0.23mm,kaj nije to presitno?,recimo pixel pitch 1920*1080 reze je na 22" monitoru 0.248mm Recimo ako se igraš(fps) to je jako puno detalja ali pixel pitch je sitan? Jel to smeta? I nevjerujem da je 8ms dovoljno za ugodno MP igranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Lynnfield
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne znam šta si se dovezo igranja za koje ovaj monitor nije primarno namjenjen. Osim toga više piksela ti samo može pomoći u nišanjenju a ne odmoći. Isto tako to gledanje ms i rasprava mi nije jasna, ajd da zarađuješ novce igrajući pa dobro onda hoćeš za tu svrhu najbolji monitor. A ugodno se igrati možeš na bilo kojem monitoru koji kupiš danas (uvjetno rečeno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Pa ja primjetim zamućenja na hp zr24w koji je 5ms i još ima funkciju overdrive off. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
ja imam della u2414h koji ima 8ms pa igram BF4 bez problema,ghostinga itd... sve 5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
Kad ste testirali monitor na koji video izlaz je bio spojen,DVI ili DisplayPort? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#30 |
Premium
|
120 Hz + je isto skup sport. Treba imat HW za 120 FPS. Kad se navikne na takve monitore razlike na ostale su osjetne. Izmedu normlanih TN i IPS razlika nema. Ima nekih moniora koji nisu za gaming, vise za ured ili nest drugo ali nije tesko progooglat i nac koji su. Ja sam do sad koristio samo jedan HP IPS koji je imal problema sa ghostingom. Taj Dell je super ali je dosao u malo krivo vrijeme. 120/144 Hz, GSync, 4k i ko zna kaj jos nebu izmisljeno u blizoj buducnosti. Nekome kome nije stalo do tih novosti je dobar izbor. Malo da jos cijena padne i bit ce jos bolji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|