|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
Dilema, koju graf. od ovih???
kupiti, koja je bolja.... GIGABYTE GeForce 6600GT Turbo rev., 128MB, VIVO, DVI, PCI-X, retail ili Gainward Ultra/1960 XP Golden Sample, GeForce 6600GT, 128MB, VIVO, Dual DVI-out, PCI-X |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Gainward-ica, jer je već tvornički clockana i ako se ne varam ima aktivni cooler i pasivne na memorji dok Gigabyte-ica ima samo pasivni cooler. Sve u svemu po meni je Gainward-ica bolja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
U Ve-milu Gainward-ica 1.430 kn, a Gigabyte-ica malo iznad 1.500 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
bez dvojbe... Defintivno Gainward + još je k tome "GS" ,znači viši taktovi gpu/mem od ostalih proizvođača!
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Zed u pravu si, imam ja takvu (sig). Sad koja je bolja ![]() U bundle se nalazi pored drivera, program za OC, 2 igre, Cyberlink Power director, Cyberlink PowerDVD, VIVO i DVI adapteri Tvornički je deklarirana za rad na nešto višim taktovima 500/ 1120, sad se nesječam koliko se dala klokati sa tim svojim pasivcima samo znam da se životinjski grijala ćim sam dizao taktove, oko 90 c. Ja sam na nju stavio NV silencer i drzim ju na 600/1200, a atefakti se pojavljuju negdje na 640/1250. U 3dMark5 (sve default) daje oko 3800
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|