![]() |
Dilema, koju graf. od ovih???
kupiti, koja je bolja....
GIGABYTE GeForce 6600GT Turbo rev., 128MB, VIVO, DVI, PCI-X, retail ili Gainward Ultra/1960 XP Golden Sample, GeForce 6600GT, 128MB, VIVO, Dual DVI-out, PCI-X |
Gainward-ica, jer je već tvornički clockana i ako se ne varam ima aktivni cooler i pasivne na memorji dok Gigabyte-ica ima samo pasivni cooler. Sve u svemu po meni je Gainward-ica bolja.
|
Bolja je Gainwardica al kolko krznatih vise?
|
U Ve-milu Gainward-ica 1.430 kn, a Gigabyte-ica malo iznad 1.500 kn.
|
bez dvojbe...
Defintivno Gainward + još je k tome "GS" ,znači viši taktovi gpu/mem od ostalih proizvođača! |
Cek malo pa ovaj gigabyte je turbo rev
stoga on radi na 500/1120 a gainwardica na 540/1050 pa se ti odluci jer po meni gainward ima bolje hlađenje |
|
Zed u pravu si, imam ja takvu (sig).
Sad koja je bolja:rolleyes: to ćeš najbolje sam razlučiti jer ako misliš iz nje izvlačiti zadnji atom snage Gigabyte sa pasivcem to jednostavno nemože ohladiti, moraš skidati pasivce i naći neku alternativu. U bundle se nalazi pored drivera, program za OC, 2 igre, Cyberlink Power director, Cyberlink PowerDVD, VIVO i DVI adapteri Tvornički je deklarirana za rad na nešto višim taktovima 500/ 1120, sad se nesječam koliko se dala klokati sa tim svojim pasivcima samo znam da se životinjski grijala ćim sam dizao taktove, oko 90 c. Ja sam na nju stavio NV silencer i drzim ju na 600/1200, a atefakti se pojavljuju negdje na 640/1250. U 3dMark5 (sve default) daje oko 3800 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:48. |