Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.07.2013., 13:15   #1
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
The Dead Linger

Evo jos jedna u nizu zombie igara, ali ova se razlikuje. Razlikuje se od ostalih i to puno (Alpha verzija i nije za sada ), medutim planovi za buducnost su ogromni, ja sam probao i igra stvarno ima ogroman potencijal.

Razlike od ostalih?
Pa za sam pocetak Huge Open World - tako je, mapa je ogromna i puna zombija
Drugo, mozemo koristiti sve sto nademo dok lutamo po mapi, od pile, sjekire, cekica pa sve do knjige i cipela.

Dalje da sav taj alat ne bude tu bezveze deveoperi su se potrudili tako da npr mozete uzeti sjekiru, srusiti stablo i napraviti daske s kojima zatvorite prozore i vrata na kuci... tako zadrzavate horde podalje tijekom noci.

Planovi su veliki i igra obecava, pogotovo ako se MP verzija razvije do kraja i kako treba.

Uglavnom da ja ne pisem previse evo linkovi od stranice pa slobodno prelistajte malo.
Meni osobno veliki + za planove i glavni design, zamisao je odlicna samo da ne propadne kao neke druge koje su dobro krenule ali za*ale na kraju.

STRANICA

Staro 06.07.2013., 16:24   #2
The Comedian
It's all a joke

The Comedian's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
da igra je dobra, s obzirom da je jos u alphi a beta tko zna kad će, vrlo je obećavajuća
čitao sam što sve misle ubacit u igru, i ako stvarno to ostvare bit će brija

još od početaka alphe sam isprobavao igru, i probam ju sa svakim novim buildom.. al mi se uopće ne da previše trošit vrijeme, nit ga imam, dok ne bude imala nešto konkretnije za ponuditi.. a kak nekako sve sporo ide, tko zna kad će to biti
Oglas

Oglas
Staro 27.09.2013., 20:15   #3
The Comedian
It's all a joke

The Comedian's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Igra je danas dosla i na Steam, istodobno sa izlaskom builda 10
Jos uvijek je u alphi.. znaci nije za svakog, ja osobno probam svaki build kratko da vidim promjene i cekam barem betu da se mal vise posvetim igri

Za sve one koji prvi put cuju za igru, najbolje je pogledati ovaj video

http://store.steampowered.com/app/245130/
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno