![]() |
The Dead Linger
Evo jos jedna u nizu zombie igara, ali ova se razlikuje. Razlikuje se od ostalih i to puno (Alpha verzija i nije za sada :D ), medutim planovi za buducnost su ogromni, ja sam probao i igra stvarno ima ogroman potencijal.
Razlike od ostalih? Pa za sam pocetak Huge Open World - tako je, mapa je ogromna i puna zombija Drugo, mozemo koristiti sve sto nademo dok lutamo po mapi, od pile, sjekire, cekica pa sve do knjige i cipela. Dalje da sav taj alat ne bude tu bezveze deveoperi su se potrudili tako da npr mozete uzeti sjekiru, srusiti stablo i napraviti daske s kojima zatvorite prozore i vrata na kuci... tako zadrzavate horde podalje tijekom noci. Planovi su veliki i igra obecava, pogotovo ako se MP verzija razvije do kraja i kako treba. Uglavnom da ja ne pisem previse evo linkovi od stranice pa slobodno prelistajte malo. Meni osobno veliki + za planove i glavni design, zamisao je odlicna samo da ne propadne kao neke druge koje su dobro krenule ali za*ale na kraju. STRANICA |
da igra je dobra, s obzirom da je jos u alphi a beta tko zna kad će, vrlo je obećavajuća
čitao sam što sve misle ubacit u igru, i ako stvarno to ostvare bit će brija još od početaka alphe sam isprobavao igru, i probam ju sa svakim novim buildom.. al mi se uopće ne da previše trošit vrijeme, nit ga imam, dok ne bude imala nešto konkretnije za ponuditi.. a kak nekako sve sporo ide, tko zna kad će to biti |
Igra je danas dosla i na Steam, istodobno sa izlaskom builda 10
Jos uvijek je u alphi.. znaci nije za svakog, ja osobno probam svaki build kratko da vidim promjene i cekam barem betu da se mal vise posvetim igri Za sve one koji prvi put cuju za igru, najbolje je pogledati ovaj video http://store.steampowered.com/app/245130/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:06. |