|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2012
|
Aplikacija za traženje rime
Pozdrav, evo još jedan zanimljiv sajt, a to je online aplikacija za traženje rime. http://rimastima.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
da pogodim, huljićevi su glavni sponzori/korisnici te stranice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Ovo je nešto najbesmislenije što sam vidio, pokušavam dokučiti svrhu ovog sajta ali ne ide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Haha, a kaj, stranica je baš simpa ![]() OK izgleda (iako me pozadina podsjeća na onu teksturu iOS notification drawea), radi brzo, istina da nema baš velikog smisla ali dušu dala za sve velike zvijezde domaće estrade ![]() Svaka čast, samo nastavi ![]()
![]() |
#6 | |||
Registered User
|
Citiraj:
Ajde pošto si ti tako pametan onda napiši kako bi glasio tvoj algoritam za rimu. Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Rima je najzvučnija kad se poklapaju zadnji slog + samoglasnik prije njega (ili zvučni suglasnik). Riječi koje se slažu sa takvim uvjetom bi ti trebale ići na vrh pretrage, kao "najkvalitetnije", a onda stavi ove koje ti se slažu samo po zadnja dva slova. Budeš => izvedeš - nije zvučno Budeš => Rudeš - zvučno. Sretno sa ovim. Inače, šalu na stranu, ako složiš kvalitetnu bazu riječi, ovo stvarno možeš nuditi pjesnicima i/ili skladateljima. Sretno sa idejom.
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja inače osobno podržavam bilo kakav naš domaći projekt, pogotovo besplatan, tako i ovo, nije bitno jel to korisno il nije korisno, iako se za ovu stranicu nemože reći da je beskorisna, jer može nekim ljudima stvarno dobro doć... Samo ti radi i sretno ti u ovom i ostalim projektima, imas moju podrsku makar bila samo ovako preko foruma ![]() e a kako popravit rime, ubaci naglaske na samoglasnike i dodaj to u algoritam i još ti postoji jedan tip rima koje reperi koriste zovu ti se rime na izgovor, ili ti rime na slogove bit tih rima je da se slaže broj slogova i da imaju isti naglasak, ili tako nekako, zaboravio sam malo ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 11.06.2013. u 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Simpa site |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Meni je izbacilo : "Preko rijeke jaše Turci, suhe glave ispali im....sablje ![]() ![]()
![]() |
#13 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|