![]() |
Aplikacija za traženje rime
Pozdrav, evo još jedan zanimljiv sajt, a to je online aplikacija za traženje rime.
http://rimastima.com |
da pogodim, huljićevi su glavni sponzori/korisnici te stranice :D
|
ovo je tako loša stranica, tako netočna da to nisu istine. Mogli su bar proučiti šta je rima prije kreiranja ove stranice.
|
Ovo je nešto najbesmislenije što sam vidio, pokušavam dokučiti svrhu ovog sajta ali ne ide.
|
Haha, a kaj, stranica je baš simpa :)
OK izgleda (iako me pozadina podsjeća na onu teksturu iOS notification drawea), radi brzo, istina da nema baš velikog smisla ali dušu dala za sve velike zvijezde domaće estrade :D Svaka čast, samo nastavi :) |
Citiraj:
Ajde pošto si ti tako pametan onda napiši kako bi glasio tvoj algoritam za rimu. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Rima je najzvučnija kad se poklapaju zadnji slog + samoglasnik prije njega (ili zvučni suglasnik). Riječi koje se slažu sa takvim uvjetom bi ti trebale ići na vrh pretrage, kao "najkvalitetnije", a onda stavi ove koje ti se slažu samo po zadnja dva slova. Budeš => izvedeš - nije zvučno Budeš => Rudeš - zvučno. Sretno sa ovim. Inače, šalu na stranu, ako složiš kvalitetnu bazu riječi, ovo stvarno možeš nuditi pjesnicima i/ili skladateljima. Sretno sa idejom. |
Citiraj:
|
Ja inače osobno podržavam bilo kakav naš domaći projekt, pogotovo besplatan, tako i ovo, nije bitno jel to korisno il nije korisno, iako se za ovu stranicu nemože reći da je beskorisna, jer može nekim ljudima stvarno dobro doć...
Samo ti radi i sretno ti u ovom i ostalim projektima, imas moju podrsku makar bila samo ovako preko foruma :) e a kako popravit rime, ubaci naglaske na samoglasnike i dodaj to u algoritam i još ti postoji jedan tip rima koje reperi koriste zovu ti se rime na izgovor, ili ti rime na slogove bit tih rima je da se slaže broj slogova i da imaju isti naglasak, ili tako nekako, zaboravio sam malo :D ugl googlaj nac ces na forumima |
Simpa site
|
Meni je izbacilo : "Preko rijeke jaše Turci, suhe glave ispali im....sablje :D:D
|
gnjurci! :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |