|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Reklamacija jedne 6800Ultre
Evo ja ovaj put STVARNO mislim mjenjati ovu 6800Ultru iz siga (da, ta special edition ![]() ![]() edit: uh zaboravio reći idući ponedjeljak će mi je stari odfurat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Za 7800GTX |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Inače. ta XL-ka i GT-jka su tu negdje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
GT i XL su si tu negdje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
tnx jelc. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
2999kn... mislim da bi mi najbolje bio 7800GT ali neznam koliko bih mogao nadoplatit...I misim ju odključat na 7800GTX i clockat ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Previse se nadas. s obzirom da je ti ipak ultra nemoj se zacuditi ako se dogodi da je oni budu slali proizvodjacu pa budes malo pricekao dok ju dobijes . tako se radi sa high-end komponentama , nije to Radeon 9600 da ga doneses u ducan i trgovac ti odmah sa palete da drugi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
JDM
|
Meni da odma neda zamjensku nebi se mako iz dučana dok mi neda drugu. Vani kad ti nešto rikne, pogotovo ak nisi kriv (a ne ko neki radit voltmodove), isti tren dobiš novo + isprike na neugodnosti od proizvođača. Sa tim da oni snose troškove dostave. I sve to pa makar ti proizvod imo još 5h garanciju. To vam govorim iz iskustva. Veči dio mog kompa je kupljen vani pa znam. I nikad beda sa garancijama. Nadalje kaj se teme tiče nemoj ni slučajno pristat na 6800gt. Traži 6800ultru. I ništa drugo. Ak nemaju nju onda samo jaču bez nadoplate. Ipak nisi u tom slučaju ti kriv nego oni,a u takvom slučaju prodavač mora napravit sve da zadrži mušteriju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
|
Fleks , bez uvrede ali mijesas kruske i jabuke , odnosno vani i ovdje. Reklamacije su mi svakodnevnica, ali ne sa kompovima nego sa alatima , i nije bas tako sve crno-bijelo.Imao sam i sa mobitelom iskustvo, na mobu puko ekran kad sam ga jednom zaklopio i dodjem u Ram3 , i nakon par minuta serviser postao toliko neugodan da sam se skoro sa njim potukao. Vidjet cemo kak oce covjek proci kad im ju odnese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Hejter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
M.U.P.
|
U linksu nije bilo nekakvih problema sa reklamacijama. Imaju svoj forum pa ih ljepo pitaj. Nema tu svrhe sad razglabat mogli bi ovak ili onak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Hejter
|
reci ce ti da doneses grafu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
I usput nazovete FBI tak da to sve možemo vidjet u nedjelju navece na televiziji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Hejter
|
@Snajperist - nadam se da ces nam javit kak ce proci reklamacija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|