![]() |
Reklamacija jedne 6800Ultre
Evo ja ovaj put STVARNO mislim mjenjati ovu 6800Ultru iz siga (da, ta special edition:D ) a pošto je više nema u Linksovom cijeniku, za koju bih ju ja (zamjesnku) mogao zamjeniti tj. koja bi mi bila najbolja zamjenska (slične performanse 6800Ultri ili bolje)?:)
edit: uh zaboravio reći idući ponedjeljak će mi je stari odfurat.... |
Za 7800GTX
|
da da daaaaaa:D :D :D šta ti misliš da kad bih imao novca istog trena kada ju nVidia izbaci nebih kupio??:rolleyes: nešto slične cijene kao ova koju sam ja kupio... možda 7800GT?
|
ak je cijena ko tvojoj onda da!
|
X800XL, i još dobiš malo para :D
|
Citiraj:
a neznam koliko bi čovac:D sa jače na slabiju.:rolleyes: |
Citiraj:
Inače. ta XL-ka i GT-jka su tu negdje :) |
Pro i Gt su skoro isti rang, XL ima slabije klokove od pro.
|
vga pci-e ati radeon x800xt, 256mb ddr3, dvi, vivo Cijena za gotovinu:
2.539,64 KN Ili vga pci-e gainward ultra/2400 pcx, geforce pcx 6800gt, 256 ddr3, dvi, tv Cijena za gotovinu: 2.627,78 KN |
Citiraj:
GT i XL su si tu negdje. |
Citiraj:
tnx jelc.:beer: |
Dodaj par kunica i zemi 7800GT u zamjenu naravno:)
|
A koliko je koštala ta tvoja
|
2999kn... mislim da bi mi najbolje bio 7800GT ali neznam koliko bih mogao nadoplatit...I misim ju odključat na 7800GTX i clockat:D :D (naravno ako mi Linksovci opet ne uvale nešto:D )
|
SniperWolf, koliko ja znam, budeš dobio zamjensku ispravnu XFX 6800GT jer je prošao rok od 8 dana za mogućnost zamjene ili nadoplate za nešto drugo. Al nisam 100%, već negdje 94%
|
SniperWolf, koliko ja znam, budeš dobio zamjensku ispravnu XFX 6800GT jer je prošao rok od 8 dana za mogućnost zamjene ili nadoplate za nešto drugo. Al nisam 100%, već negdje 94%
|
Ali nema više 6800Ultre u linksu od XFX-a....
|
u ve milu nije tako. ja sam svoju ge force 3 odnio na reklmaciju i doplatio sam par kuna za 9100.
sad neznam dal je to zato kaj nije bilo te moje.:rolleyes: |
Previse se nadas. s obzirom da je ti ipak ultra nemoj se zacuditi ako se dogodi da je oni budu slali proizvodjacu pa budes malo pricekao dok ju dobijes . tako se radi sa high-end komponentama , nije to Radeon 9600 da ga doneses u ducan i trgovac ti odmah sa palete da drugi.
|
Meni da odma neda zamjensku nebi se mako iz dučana dok mi neda drugu.
Vani kad ti nešto rikne, pogotovo ak nisi kriv (a ne ko neki radit voltmodove), isti tren dobiš novo + isprike na neugodnosti od proizvođača. Sa tim da oni snose troškove dostave. I sve to pa makar ti proizvod imo još 5h garanciju. To vam govorim iz iskustva. Veči dio mog kompa je kupljen vani pa znam. I nikad beda sa garancijama. Nadalje kaj se teme tiče nemoj ni slučajno pristat na 6800gt. Traži 6800ultru. I ništa drugo. Ak nemaju nju onda samo jaču bez nadoplate. Ipak nisi u tom slučaju ti kriv nego oni,a u takvom slučaju prodavač mora napravit sve da zadrži mušteriju. :beer: |
ak seru sam im reci:
KUPAC JE UVIJEK U PRAVU!:D |
Fleks , bez uvrede ali mijesas kruske i jabuke , odnosno vani i ovdje.
Reklamacije su mi svakodnevnica, ali ne sa kompovima nego sa alatima , i nije bas tako sve crno-bijelo.Imao sam i sa mobitelom iskustvo, na mobu puko ekran kad sam ga jednom zaklopio i dodjem u Ram3 , i nakon par minuta serviser postao toliko neugodan da sam se skoro sa njim potukao. Vidjet cemo kak oce covjek proci kad im ju odnese. |
Citiraj:
|
U linksu nije bilo nekakvih problema sa reklamacijama. Imaju svoj forum pa ih ljepo pitaj. Nema tu svrhe sad razglabat mogli bi ovak ili onak.
|
Poslušat ću Fleksa...evo napravio jedan topic na Linksovom forumu pa ćemo vidjeti šta će oni reći...:)
|
reci ce ti da doneses grafu :)
|
Citiraj:
|
kad god mislite da vas neki ducan/firma vara ili zakida vam prava, NEMOJTE bit lijeni.... nazovite udrugu potrosac i drzavni inspektorat. pa nek se s njima objasnjavaju :D
|
I usput nazovete FBI tak da to sve možemo vidjet u nedjelju navece na televiziji...
|
@Snajperist - nadam se da ces nam javit kak ce proci reklamacija :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:14. |