|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Ispis brojeva, C++
Ovako, trebam program koji mi bude u obliku "8 4 1 2 5" ispisal SVE MOGUĆE kombinacije sljedećih brojeva. 1. set brojeva ima 9 brojeva, od 1 do 9 2. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 3. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 4. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 5. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 Brojevi se nalaze ovdje Nadam se da me razumijete. SVE MOGUĆE KOMBINACIJE TREBAM I bilo bi poželjno da mi te kombinacije iz C++ il nekog sličnog programa mogu prebaciti u NotePad ili Word pa da ih mogu isprintati EDIT: neka budu u obliku "1. 1 1 1 1 1", "56. 5 5 1 2 3". Uglavnom, da mi kombinacije budu numerirane |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
A jel placas zadacu ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Isprobat sve, wtf? imas 9*5*5*5*5=5625 kombinacija, sta god da isprobavas trebat ce ti i kod za to jer je to puno pjesadije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Samo mi treba to. Znam da tebi to nije teško, samo malo for petlju koristi i do petlju i to je. Pa ako ti nebi bilo problem badave to napraviti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
evo code ako ti jos uvijek treba. nisam bas aktivan na forumu pa zbog toga ovako kasno odgovaram ![]() Code:
#include <iostream> #include <fstream> using namespace std; int main() { ofstream myfile; myfile.open ("code.txt"); int i, j, k, l, m; for(i = 1; i < 10; i++){ for(j = 1; j < 6; j++){ for(k = 1; k < 6; k++){ for(l = 1; l < 6; l++){ for(m = 1; m < 6; m++){ myfile << i<<" "<<j<<" "<<k<<" "<<l<<" "<<m<<endl; } } } } } myfile.close(); return 0; } |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|