![]() |
Ispis brojeva, C++
Ovako, trebam program koji mi bude u obliku "8 4 1 2 5" ispisal SVE MOGUĆE kombinacije sljedećih brojeva.
1. set brojeva ima 9 brojeva, od 1 do 9 2. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 3. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 4. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 5. set brojeva ima 5 brojeva, od 1 do 5 Brojevi se nalaze ovdje Nadam se da me razumijete. SVE MOGUĆE KOMBINACIJE TREBAM I bilo bi poželjno da mi te kombinacije iz C++ il nekog sličnog programa mogu prebaciti u NotePad ili Word pa da ih mogu isprintati EDIT: neka budu u obliku "1. 1 1 1 1 1", "56. 5 5 1 2 3". Uglavnom, da mi kombinacije budu numerirane |
A jel placas zadacu ili?
|
Citiraj:
Al ak tu ne dobim to kaj želim pital budem profesora ak mi hoće to napraviti jer zadatak nije pretežak. |
Isprobat sve, wtf?
imas 9*5*5*5*5=5625 kombinacija, sta god da isprobavas trebat ce ti i kod za to jer je to puno pjesadije. |
Citiraj:
Samo mi treba to. Znam da tebi to nije teško, samo malo for petlju koristi i do petlju i to je. Pa ako ti nebi bilo problem badave to napraviti |
evo code ako ti jos uvijek treba. nisam bas aktivan na forumu pa zbog toga ovako kasno odgovaram :).
Code:
#include |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:17. |