|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Game Booster 3
Zanima me dali je itko isprobao ovaj programčić i Vaše mišljenje dali se isplati uopće instalirati Hvala http://www.iobit.com/gamebooster.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
isprobao sam to ima par godina, zapravo se radi o automatiziranom alatu za neke uobicajene tweakove. ako si gamer i poznajes windowse dovoljno da sam postavis neke stvari, ne dobijes nista s tim. ja sam osobno protiv takvih programa jer se moze dogoditi da sjebu OS promjenom registrya, gasenjem nekih servisa itd. najvise fps-a bez ulaganja u hardver ces dobiti cistom instalacijom OS-a i drivera. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Okorjeli gameri ovako i onako imaju drugi OS koji nema ništa osim drivera gore i igara koje igraju. Naravno, i to još iztweakaju ručno gašenjem servisa. Ti i takvi 3rd party software trebaju biti izbjegavani u širokom luku. I još ako igraš samo SP igre, ne instaliraš driver ni od mrežne tako da ti ni zaštitni alati nisu potrebni... i udri. Tako sam nekad ja radio. XP na drugu particiju i samo driveri od ploče i grafičke. Ali sada za to više i nema potrebe, barem po svom primjeru to vidim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
možeš probati razerov game booster. Još je u beti i mene sasvim dobro služi. Poubija sve i svašta a po pitanju registrya neznam kaj radi jer on napravi restore svega nakon kaj ugasiš igricu. Tako da startanjem igre on ubija npr torrente i drugu hrpu gluposti (sam ti predloži u konfiguraciji kaj ubijaš a kaj ne) i poslje sve opet pokrene. Pa sad ko se više kuži u to neka testira pa da feedback |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|