![]() |
Game Booster 3
Zanima me dali je itko isprobao ovaj programčić i Vaše mišljenje dali se isplati
uopće instalirati Hvala http://www.iobit.com/gamebooster.html |
isprobao sam to ima par godina, zapravo se radi o automatiziranom alatu za neke uobicajene tweakove. ako si gamer i poznajes windowse dovoljno da sam postavis neke stvari, ne dobijes nista s tim.
ja sam osobno protiv takvih programa jer se moze dogoditi da sjebu OS promjenom registrya, gasenjem nekih servisa itd. najvise fps-a bez ulaganja u hardver ces dobiti cistom instalacijom OS-a i drivera. |
Okorjeli gameri ovako i onako imaju drugi OS koji nema ništa osim drivera gore i igara koje igraju. Naravno, i to još iztweakaju ručno gašenjem servisa. Ti i takvi 3rd party software trebaju biti izbjegavani u širokom luku.
I još ako igraš samo SP igre, ne instaliraš driver ni od mrežne tako da ti ni zaštitni alati nisu potrebni... i udri. Tako sam nekad ja radio. XP na drugu particiju i samo driveri od ploče i grafičke. Ali sada za to više i nema potrebe, barem po svom primjeru to vidim... |
hmm onda nista na novo win i valjda bu bolje fala na pomoci
|
možeš probati razerov game booster. Još je u beti i mene sasvim dobro služi. Poubija sve i svašta a po pitanju registrya
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:36. |