|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Razmisljao sam i gledao testove i napokon kad sam uvidio da je DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D zaista najjaca kartica na trzistu i bas sam je namjeravao kupit kad se pojavi ABIT Fatal1ty AN8 SLI i ljudi kazu da je to najbolja ikad napravljena kartica za gamere!! I sad sam u dilemi ako nek moze nek mi kaze koja je bolja i ima li gdje test od ove dvije maticne usporedno:confused:
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Uzmi DFI..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja bi ABIT-a.....kolko sam vidio dere, i nisam našo da ima one "dječije bolest" sa memorijom ko DFI (DC proradi ako imaš sreće, naravno, samo u narančastim slotovima, žuti "nevole" DC ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a cini mi se da je na THG-u ASUS A8N-SLI Premium potukla DFI... pogledajte malo slikice hladjenja chipseta sa heatpipeom do mosfeta :clap: :clap: :clap: inace, imam A8N-SLI Deluxe i problema sam imao samo sa starijim verzijama BIOS-a, nestali su vec sa 1005 ako se ne varam, a sa 1010 sam prezadovoljan. koliko znam nitko nije imao problema sa Premium modelom i da sad kupujem plocu uzeo bih Premium bez razmisljanja (samo bih se uvjerio da cu dobiti plocu sa heatpipe hladjenjem chipseta jer su barem prve ploce na testove slali sa ventovima). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
DFI nema većih problema sa memorijskom kompatibilnošću tamo negdje od cca 5. mjeseca (zapravo se u 3. mjesecu situacija znatno popravila,ali ne i 100%)...stavljao sam valjda svaku value memoriju na nju (adata,buffalo,pqi,geil,kingmax,corsair), ,te cijelu paletu skupljih memorija tipa OCZ VX, EL rev 2 , PQI turbo , firestix itd. i nije bilo nikakvih problema dokle god su se memoriske postavke naštimale kako treba (a "Auto" nije kako treba ![]() jedina situacija na koju sam naišao je da corsair c2 v1.5 (winbond UTT) nije baš najbolje reagirao (greške u Memtestu) kada su SVE postavke bile na "Auto" ,no u slučaju da se postavke ostave onako kako ih bios sam odredi problema nema (zna oscar wu poprilično dobro svoj posao ![]() s druge strane kod Abit-a sam susretao više problema (i to hardware-skih) koje su znatno umanjile moje mišljenje o kvaliteti izrade i ugrađenih komponenata , te QC Abita (iako sam dugo vremena kupovao njihove ploče) ![]() ne tvrdim da je svaki primjerak Abit ploče lošiji od konkuretne DFI ,ali ako se gleda malo veći uzorak onda mi DFI nekako više povjerenja uljeva da ću biti 100% zadovoljan sa pločom koju sam kupio ASUS je (kao što je provokator već napisao) odradio odličan posao sa novijim verzijama BIOSa , te bi mi A8N-SLI Premium bio prvi izbor za s939 stroj na kojem neće biti overclocka sve skupa veliki IMO ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Da mi je znat gdje si to samo čuo??? Možda sa tvorničkom revizijom BIOS-a??? Ja sam na toj ploči imao hrpu meme i NIJEDNOM mi se nije dogodilo da neće raditi u DC-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
Re: ABIT Fatal1ty AN8 SLI ili DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D
Citiraj:
1. KARTICA?? Bad boy to je maticna ploca ![]() 2. Ja imam LP UT nf4 SLI-D i isto sam promjenio puuno meme na njoj i DC mi je uvijek radio (u orange slots) 3. uglavnom koju god uzmes neces pogrijesiti : nono :
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
HEHE greska moja mislio sam maticna:clap:
![]() |
#10 |
rEaL GanGsta !
Datum registracije: Jun 2005
|
sve ok ![]() glavno da su decki skuzili o cem je rijec, jelda ? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Koju god uzmeš pogriještiot nećeš! Abit je znao imati problema s pregaranjem PCI slotova na AN8 kako je sada neznam DFI je bila dosta mušićava s memorijom Layout od DFI je nešto bolji od ABItovog.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
obje su mrak, pa sad kog više preferirate... ABIT ili DFI... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|