|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
kako bootati sa usb-a ?
pomalo sam i dosadan -.- nikako da rijesim problem ili mi tema negdje nestane ![]() na compu mi ne radi cd driver, pa pokusavam bootati sa usb-a e sad skinuo sam win to flash i svoj usb sam napravio da bude bootable restartovao pc i ne prepoznaje usb, mene sad zanima kako u biosu napraviti da mi prepoznaje to jest da mi boota sa usb-a koju od opcija da izaberem boot from usb-fdd usb-cdrom usb-zip usb-hdd pokusao sam sa svima ali nista ne prepoznaje maticna ploca mi je gigabit |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://www.intowindows.com/how-to-in...working-guide/ ako je to to sto trazis |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
jesi kliknuo na f11 kad si upalio komp da ti se otvori boot menu ili si sam čekao da ti se pojavi tekst press any key to continue windows setup? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
imaš neku staru ploču sigurno koja ne podržava boot sa usb-a ili dok pokušavaš namjestiti u bios opcijama koje da bude prvi boot obavezno prije ulaska u bios usb mora biti umetnut ili nisi dobro napravio bootabilni usb, može se napraviti sa nerom potraži na google "nero usb boot" edit: sad vidim da nisam pročitao sve, u prvom postu napiši koja je matična u pitanju
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 17.01.2012. u 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Probaj si u hard disk priority pogledat da li ti se tamo sakrio USB stick! Jer meni redovito stick stoji upravo tamo, zajedno s diskovima. Pa ako je tamo, samo ga prebaci na prvo mjesto.
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
odaberes win7 u opcijama, stavis mu win7 image i odaberes na koji disk, odnosno stick, zelis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |