![]() |
kako bootati sa usb-a ?
pomalo sam i dosadan -.-
nikako da rijesim problem ili mi tema negdje nestane :( na compu mi ne radi cd driver, pa pokusavam bootati sa usb-a e sad skinuo sam win to flash i svoj usb sam napravio da bude bootable restartovao pc i ne prepoznaje usb, mene sad zanima kako u biosu napraviti da mi prepoznaje to jest da mi boota sa usb-a koju od opcija da izaberem boot from usb-fdd usb-cdrom usb-zip usb-hdd pokusao sam sa svima ali nista ne prepoznaje maticna ploca mi je gigabit |
http://www.intowindows.com/how-to-in...working-guide/
ako je to to sto trazis |
jesi kliknuo na f11 kad si upalio komp da ti se otvori boot menu ili si sam čekao da ti se pojavi tekst press any key to continue windows setup?
|
imaš neku staru ploču sigurno koja ne podržava boot sa usb-a
ili dok pokušavaš namjestiti u bios opcijama koje da bude prvi boot obavezno prije ulaska u bios usb mora biti umetnut ili nisi dobro napravio bootabilni usb, može se napraviti sa nerom potraži na google "nero usb boot" edit: sad vidim da nisam pročitao sve, u prvom postu napiši koja je matična u pitanju |
Citiraj:
|
Probaj si u hard disk priority pogledat da li ti se tamo sakrio USB stick! Jer meni redovito stick stoji upravo tamo, zajedno s diskovima. Pa ako je tamo, samo ga prebaci na prvo mjesto.
|
Citiraj:
odaberes win7 u opcijama, stavis mu win7 image i odaberes na koji disk, odnosno stick, zelis |
Citiraj:
ali ne mogu da pronadjem u biosu hdd priority :S |
koju ploču imaš
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:42. |