|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Word problem
Naime ovo je vrlo mutav problem....ko zna nek pomogne... Radi se o Word verziji 2000 mi se čini, uglavnom prisiljen sam ju koristiti na onome što radim. Problem je u numeriranju stranica ... znači ovako ... dokument ima određen broj stranica i ja s numeriranjem moram početi na 6. stranici ... na 6. str. mora biti br.1, a stranice prije moraju biti bez brojeva. Stvorio sam dvije sekcije dokumenta i problem dijelomično riješio tako da mi numeriranje počinje kao što želim u drugoj sekciji, međutim i prva sekcija je numerinana što ne želim. Pomoć molim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Postavi da normalno numerira i na prvih 5 stranica napravi objekte (npr. text box) sa bijelim borderom i bijelom pozadinom i odvuci ih preko numeracije stranice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
To zna biti zbrčkano u Wordu, dvije sekcije je rješenje, moraš iskopat kako da u 1. sekciji nema numeracije. Probaj kad si u prvoj sekciji > Header and Footer > selektiraj numeraciju i izbriši je sa del, u drugoj sekciji se nebi smjelo ništa promjeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, ne smiješ linkat te dvije sekcije. U footer u sekciji 2 ubaci numeriranje i to je to. Tako radi u 2003. i 2007., za starije ne znam ali tebali bi normalno radit jer je to bitna stavka u wordu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Mislim da je po defaultu linkano, tako da na drugoj sekciji maknes "kvacicu" sa "link to previous" i onda samo obrises page numbers iz footera prve sekcije (ili kompletni footer). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|