![]() |
Word problem
Naime ovo je vrlo mutav problem....ko zna nek pomogne...
Radi se o Word verziji 2000 mi se čini, uglavnom prisiljen sam ju koristiti na onome što radim. Problem je u numeriranju stranica ... znači ovako ... dokument ima određen broj stranica i ja s numeriranjem moram početi na 6. stranici ... na 6. str. mora biti br.1, a stranice prije moraju biti bez brojeva. Stvorio sam dvije sekcije dokumenta i problem dijelomično riješio tako da mi numeriranje počinje kao što želim u drugoj sekciji, međutim i prva sekcija je numerinana što ne želim. Pomoć molim! |
Postavi da normalno numerira i na prvih 5 stranica napravi objekte (npr. text box) sa bijelim borderom i bijelom pozadinom i odvuci ih preko numeracije stranice :)
|
Citiraj:
|
Ali ček, u ovom slučaju bi mu pokrilo prvih pet stranica i na šestoj bi mu bila numeracija 6. A on želi numeraciju 1 na šestoj stranici.
|
Citiraj:
|
To zna biti zbrčkano u Wordu, dvije sekcije je rješenje, moraš iskopat kako da u 1. sekciji nema numeracije.
Probaj kad si u prvoj sekciji > Header and Footer > selektiraj numeraciju i izbriši je sa del, u drugoj sekciji se nebi smjelo ništa promjeniti. |
Citiraj:
|
Mislim da je po defaultu linkano, tako da na drugoj sekciji maknes "kvacicu" sa "link to previous" i onda samo obrises page numbers iz footera prve sekcije (ili kompletni footer).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |