Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.06.2005., 12:48   #1
Chiron
Premium

Chiron's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
SLI bez struje

nakon ucitavanja windoza ... driveri od graficke mi javljaju za SLI da mi je jedna od graficki nema dovoljno struje ... te da ce spustiti clock od grafulje u safe mode ... (gainward 6800 GT x2) ... driveri 77.30, maticna DFI LanParty nF4-SLI .... napajanje Blue Storm 500W ... molim vas za hitnu pomoc .... sta mi je ciniti?!
Staro 29.06.2005., 13:27   #2
manijak
Banned

Datum registracije: Mar 2005
možda je do napajaja, ne znam...
manijak je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.06.2005., 14:13   #3
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: SLI bez struje

Citiraj:
Originally posted by Chiron
nakon ucitavanja windoza ... driveri od graficke mi javljaju za SLI da mi je jedna od graficki nema dovoljno struje ... te da ce spustiti clock od grafulje u safe mode ... (gainward 6800 GT x2) ... driveri 77.30, maticna DFI LanParty nF4-SLI .... napajanje Blue Storm 500W ... molim vas za hitnu pomoc .... sta mi je ciniti?!
Sada još samo reci da nisi u ploču uštekao dodatni Molex i floppy konektor.....a grafa "nema struje"???

SVA ČETRI konektora moraju biti uštekana u ploču.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2005., 15:19   #4
Chiron
Premium

Chiron's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
u prvu graf. na koju je spojen monitor je ustekan sa zadnje strane pcba, ali u drugu nije (da li je to molex?) da li u drugu treba ici molex ili od floppya
Staro 29.06.2005., 15:28   #5
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
u prvu graf. na koju je spojen monitor je ustekan sa zadnje strane pcba, ali u drugu nije (da li je to molex?) da li u drugu treba ici molex ili od floppya
ok...niš te nisam skužio imaš 4 konektora na matičnoj za napajanje,jedan je 24pin,jedan je floppy,jedan je molex ja mislim a za ovaj preostali neznam.Moraš ih sve priključiti s napajanjem da bi šljakalo bez beda,a mislim da Gainward 6800GT ima poseban konektor koji moraš također uštekati,na obje kartice,ali tvoje napajanje nema još jedan takav priključak tako da biš trebao iskoristiti onaj koji je došao u bundleu s karticom[ama]
Staro 29.06.2005., 15:33   #6
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
*wink* *wink* Gledam i ne vjerujem...
Čekaj, da rezimiramo : u jednoj grafi ti je uštekan 6-pinski PCI-X naponski konektor, u drugu nije, driveri ti javljaju da jednoj grafi fali struje i sad pitaš u čemu je problem?
edit : ako nekoga zanima, Tagan 480W ima duple PCI-X konektore, što bi trebalo biti dovoljno, jer koliko se sjećam 6800GT imaju samo jedan konektor za napajanje, Ultre imaju po dva.
Sky je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2005., 15:37   #7
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Hijaooooo....u SVAKU grafu se mora uštekati dodatno napajanje, a u ploču SVA ČETRI konektora.
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2005., 15:38   #8
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Sky
*wink* *wink* Gledam i ne vjerujem...
Čekaj, da rezimiramo : u jednoj grafi ti je uštekan 6-pinski PCI-X naponski konektor, u drugu nije, driveri ti javljaju da jednoj grafi fali struje i sad pitaš u čemu je problem?
edit : ako nekoga zanima, Tagan 480W ima duple PCI-X konektore, što bi trebalo biti dovoljno, jer koliko se sjećam 6800GT imaju samo jedan konektor za napajanje, Ultre imaju po dva.
to ti pokušavam reći,sky mudro zbori na svakoj kartici mora biti spojen jedan PCIexpress priključak,a tvoje napajanje ima samo jedan,tako da za drugu karticu koristiš priloženi adapter koi je došao s bundlom same kartice,i kad to napraviš,računajući da si sve priključke za napajanje na ploči popunio,sve bi trebalo raditi.

BTW. Chiron pogledaj na PM.
Staro 29.06.2005., 20:35   #9
Tr4f1ka
Premium

Tr4f1ka's Avatar

Datum registracije: Apr 2004
LOOOL pijem vodu i popljujem se od smjeha kad sam vidio snipwolfov avatar n1! :clap:

athlon xp 2500+ @ 3200+ (11x200)
gigabyte ga7n400l ( n force2 )
gigabyte radeon9600pro (@ 510/700 )
2x256 Samsung ddr400

ŽENE SU KAO RAM, ŠTO VIŠE IMAŠ TO BOLJE
Tr4f1ka je offline   Reply With Quote
Staro 29.06.2005., 21:10   #10
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Tr4f1ka
LOOOL pijem vodu i popljujem se od smjeha kad sam vidio snipwolfov avatar n1! :clap:
lol tnx što,malo propuha u kućištu nikad ne škodi

@Chiron je ti sad sve radi?
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno