![]() |
SLI bez struje
nakon ucitavanja windoza ... driveri od graficke mi javljaju za SLI da mi je jedna od graficki nema dovoljno struje ... te da ce spustiti clock od grafulje u safe mode ... (gainward 6800 GT x2) ... driveri 77.30, maticna DFI LanParty nF4-SLI .... napajanje Blue Storm 500W ... molim vas za hitnu pomoc .... sta mi je ciniti?!
|
možda je do napajaja, ne znam...
|
Re: SLI bez struje
Citiraj:
SVA ČETRI konektora moraju biti uštekana u ploču. |
u prvu graf. na koju je spojen monitor je ustekan sa zadnje strane pcba, ali u drugu nije (da li je to molex?) da li u drugu treba ici molex ili od floppya
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čekaj, da rezimiramo : u jednoj grafi ti je uštekan 6-pinski PCI-X naponski konektor, u drugu nije, driveri ti javljaju da jednoj grafi fali struje i sad pitaš u čemu je problem?:eek: edit : ako nekoga zanima, Tagan 480W ima duple PCI-X konektore, što bi trebalo biti dovoljno, jer koliko se sjećam 6800GT imaju samo jedan konektor za napajanje, Ultre imaju po dva. |
Hijaooooo....u SVAKU grafu se mora uštekati dodatno napajanje, a u ploču SVA ČETRI konektora.
|
Citiraj:
BTW. Chiron pogledaj na PM. |
LOOOL pijem vodu i popljujem se od smjeha kad sam vidio snipwolfov avatar :D n1! :clap:
|
Citiraj:
@Chiron je ti sad sve radi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |