|
![]() |
#1 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Evo ljudi... za sve koji ne idu na koncert ( poput mene : hitthewa ) navodno će prijenos koncerta biti na Narodnom radiju, a također možete pratiti i preko www.extralogicus.com stranice. Preko Narodnog je naravno samo zvuk a na stranici je i slika i zvuk... Ništa... želim svima ugodan dan i puno pive kad se bude tugovalo. Pozdrav ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Samo sto moras jos platit 6.82kn da bi gledo live streaming. ![]() Ima neko vec lozinku? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
|
Citiraj:
![]() A uz to i snimam cijeli koncert u mp3 formatu preko narodnog. ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
@srky samo ces onda nakon snimanja izbaciti reklame koje non stop pucaju...al bez njih nebi ni prijenos koncerta preko radija imali ![]() joj jesam se nasmijao kad sam prvi put cuo za reklamu, ono za skidanje kila...umro od smijeha, mislim kaj to reklamiraju... ![]() P.S. IMO, bas i nije neki koncert (mislim kvaliteta pjevanja), mislim da su ipak vec malo prestari...
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
|
Ma joj ne pitaj vec sam lagano zivcan od reklama, svako malo pa ubace neku al nema veze i tak me nista ne kosta da snimam, i tak ce uskoro procurit na DVD-u ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh, ja bio...kakva sranja s narodnog ![]() jebeno, jebeno, jebeno... I u kurac i ZET i Taxi služba Zagreba. Umjesto da povuku sve jebene Taxie u gradu tamo oko stadiona i pojačaju tramvajske linije...moš mislit. Tramvaj sam vidio na slici na stajalištu, a taxi zadnji put i igri i na filmu. Pas mater. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
Ajd puknite svoje doživljaje oni koji ste bili tamo ali i oni koji su slušali/gledali prijenos. Ja mislim da starih Dugmića nikad više neće bit jer su prestari. Jedini... po mom mišljenju... koji je tamo još u mogućnosti pjevati je Islamović jer ipak još uvijek redovito pjeva a Bebek i Tifa baš i ne. Eh... dobra stara vremena ![]() I da... navodno će biti prijenos na Zagrebačkoj televiziji > Z1 pa ako tko sazna kada neka objavi i ako može.. neka mi pošalje poruku na 091/733-9227 ili na the_clansman@vip.hr
![]() |
#10 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
cuo sam da se posebno isticalo virtuozni nastup gitariste ![]() mislim da mu je pomocni gitarista jebao sve po spisku...... sramota, kud sviraju pastirski RnR tud jos dodu ko na livadu svirat ovcama.... za koji milijuncek eura naravno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja mogu reci za koncert u Sarajevu da je bruka a trebao je biti za dobro pamcenje. Obicna tezga. Goran zaboravio akorde, organizacija pravo losa, da bi Coca Cola uzela pare nije bilo drugih pica pa ni jebenog piva... ma lose... pjevaci - srednja zalost. Bebek je sa svojih 62 godine ipak dobar a imao je vjerovatno i najbolje pjesme. Tifa je popusio foru, dok je on svoje otpjevao ovi su se jos stelili i nije se bas cuo kako treba. Alen me prijatno iznenadio, covjek je stvarno odlicno otpjevao. Kisa koja je pala prije koncerta je malo usrala stvar. Goran isto sa svojim sumadijskim trubama, jeb'le mu one mater. Odnos prema publici za kurac... neki su odustali od koncerta zbog njegovih psovki na racun prvog nam predsjednika... primitivac, nije mu to trebalo. Tifa se s njim posvadjao zbog "Djurdjevdana". Naime tu pjesmu su cetnici pjevali u ratu i ovi su znajuci to bili dogovorili da se ne pjeva u Sarajevu. Medjutim Goran nije mogao "da nam ostane duzan" pa je i to odlucio svirati a zatim je nastala svadja s Tifom koji mu se suprotstavio oko toga. Ma jadno... drugi put ne bi otisao na ovakvo nesto. Al' sam sinoc bio na sjajnom koncertu Jamiroquaia pa mi je to zamaglilo slike Dugmeta ![]()
![]() |
#17 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()