Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 19.07.2011., 16:00   #1
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
wmp keyboard -homemade

Pozdrav svim forumašima!!!

Dakle imam jedno pitanje,

Kako sam uzeo novu tipkovnicu ona mi nema medi tipke tj tipke za prebacivati muziku dok svira ,pojačavati ton na tipkovnici i tako te media tipke, a bez toga sam ko pijanac bez pive(kad sam u igri nemogu prebaciti pjesmu u wmp-u) Pa me zanima dali itko zna shemu kakvog sklopa koji bi mi to riješija da ga priključim preko lpt porta ili usb ili vec kako ,

Oprostite ako ima koja greška!!

pozz ante

Zadnje izmijenjeno od: ante5656. 20.07.2011. u 16:12.
ante5656 je offline  
Staro 19.07.2011., 17:07   #2
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Malo blesavo pitanje, ali zar nisi gledao kakvu tipkovnicu kupuješ?
Mislim da bi ti bilo jeftinije i brže da jednostavno kupiš tipkovnicu koja ima te tipke, a u današnje vrijeme su to skoro sve tipkovnice.
Osim ako si baš zapeo za custom made tipkalo.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2011., 17:26   #3
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Malo blesavo pitanje, ali zar nisi gledao kakvu tipkovnicu kupuješ?
Mislim da bi ti bilo jeftinije i brže da jednostavno kupiš tipkovnicu koja ima te tipke, a u današnje vrijeme su to skoro sve tipkovnice.
Osim ako si baš zapeo za custom made tipkalo.
Jbg nisam gledao,a nisam baš raspoložen za kupovanje druge ...štedima za vodeno itd.... nego jel znaš kakvushemu??
ante5656 je offline  
Staro 19.07.2011., 17:44   #4
vedranzeman
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2005
Ako ono "wmp" znači Windows Media Player, najjednostvnije rješenje je WMP Keys, podešava se ovako.
Staro 19.07.2011., 17:45   #5
domis
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
neznam za WMP, ali winamp ti ima kombinacije tipki...
meni su za promjenu pjesmi i glasnocu recimo ctrl+alt+/navigacijska tipke/
domis je offline  
Staro 19.07.2011., 18:00   #6
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor ante5656 Pregled postova
Jbg nisam gledao,a nisam baš raspoložen za kupovanje druge ...štedima za vodeno itd.... nego jel znaš kakvushemu??
Možeš probat ovo što ti je kolega napisao, a ako baš inzistiraš na posebnoj tipkovnici probaj kontaktirati člana Roso. Vjerujem da bi ti on mogao pomoći.
Ja se osobno nisam susretao baš s time što ti trebaš.
Staro 19.07.2011., 23:10   #7
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
btw, naslov threada nema veze s onim što ti trebaš.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F
Win 10

Unique case by fanATIk

fanATIk je offline  
Staro 20.07.2011., 12:30   #8
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
btw, naslov threada nema veze s onim što ti trebaš.

DA ni ovaj tvoj post nema veze s onim što ja tražim...
ante5656 je offline  
Staro 20.07.2011., 12:39   #9
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Bez obzira što odgovoriš, naslov threada stvarno nema veze s onim što tražiš.
Koliko god malo da te košta prepravka postojeće tipkovnice, još ti je uvijek jeftinije prodati ovu koju imaš i kupiti drugu sa multimedijalnim tipkama.
Sinac je offline  
Staro 20.07.2011., 16:10   #10
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Bez obzira što odgovoriš, naslov threada stvarno nema veze s onim što tražiš.
Koliko god malo da te košta prepravka postojeće tipkovnice, još ti je uvijek jeftinije prodati ovu koju imaš i kupiti drugu sa multimedijalnim tipkama.

Ma ok možda naslov malo nije u redu,ali na kraju krajeva sve je opisano u prvom postu ....

A i izgleda mi da ti nije jasan baš moj drugi post u temi, pa ti nebi škodilo da ga procitas koji put ....

i ako ja tražim jedno ako imate odgovor odgovorite, a ako nemate nemojte postati gluipe komentare ... a što se tice te tipkovnice za koju ste zapeli .a što ako ja namjeravam taj sklop(ako nabavim shemu) staviti na kučište ....
ante5656 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.07.2011., 16:26   #11
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
nabavi ovako nesto pa u winampu ili cem vec samo prekonfiguriraj hot keyse:

Burko je offline  
Staro 20.07.2011., 16:34   #12
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Mislim da se nismo razumjeli. Ovo moje "PREPRAVKA", nisam mislio da doslovno bušiš i lemiš svoju tipkovnicu, ti želiš prepraviti postojeću [NE]mogućnost kontrole WinAmpa nekakvim kemijanjem koje i nije baš ni jednostavno. Pogledaj OVO pa mi reci možeš li složiti išta jeftinije? Bilo što drugo, footswitch, daljinski upravljač, front panel - sve to košta puno više. Bilo je u BUG-i objavljeno prije broj ili dva shema prepravke tipkovnice (pokvarene, ima i rezanja i posla oko toga) u neki gamerski dodatak, sve u svemu, kad pozbrajaš dijelove i svoje vrijeme ne prođeš jeftinije od 50 kn a toliko te košta nova tipkovnica.
Ne moraš se odmah pjeniti, nitko ništa ovdje ne piše zlonamjerno. Naslov threada mora biti jasan i nedvojben da netko baci pogled i napiše nešto konkretno. Svi odgovori su na mjestu, imaš softverskih rješenja a hardverska su neisplativa.
Sinac je offline  
Staro 20.07.2011., 19:09   #13
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Mislim da se nismo razumjeli. Ovo moje "PREPRAVKA", nisam mislio da doslovno bušiš i lemiš svoju tipkovnicu, ti želiš prepraviti postojeću [NE]mogućnost kontrole WinAmpa nekakvim kemijanjem koje i nije baš ni jednostavno. Pogledaj OVO pa mi reci možeš li složiti išta jeftinije? Bilo što drugo, footswitch, daljinski upravljač, front panel - sve to košta puno više. Bilo je u BUG-i objavljeno prije broj ili dva shema prepravke tipkovnice (pokvarene, ima i rezanja i posla oko toga) u neki gamerski dodatak, sve u svemu, kad pozbrajaš dijelove i svoje vrijeme ne prođeš jeftinije od 50 kn a toliko te košta nova tipkovnica.
Ne moraš se odmah pjeniti, nitko ništa ovdje ne piše zlonamjerno. Naslov threada mora biti jasan i nedvojben da netko baci pogled i napiše nešto konkretno. Svi odgovori su na mjestu, imaš softverskih rješenja a hardverska su neisplativa.

OK puno hvala na svim savjetima, ali izgleda meni kad necemo na jedan odoh ja na drugi način...

evo ovako... imam love i pun san ko brod.... ali necu jednostavno necu kupiti drugu tipkovnicu nego molin vas ako ko ima ikakvu shemu za taj uređaj...(p.s. gore sam napisao da a mislim ugraditi u kučište)

a što se tiče razanja i svega .ja uopce nisam mislio svoju ipkovnicu rezati niti ništa nego ugraditi na kučište kao št sam vec rekao ....

onda,niko ovdije nije spomenuo winamp(osim burka) ja pricam o wmp ,inace to ti je Windows Media Player,,,

onda kažeš da se nemoram pjeniti , oprosti ali mi kida živce to što mi savjetujeteono što nisam tražio i neželim , ja znam da bi mi to bili mnogo isplativlje ali ja trežim nešto sasvim drugo...(to je isto kao da ja ocu kupiti renola a ti mi pod nos guraš bmv-a)

ispričavam se svima ako sam iritantan,ali živcira me kad mi netko odgovara ono što mi nije potrebno...

Havala!!!
ante5656 je offline  
Staro 20.07.2011., 19:25   #14
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Prije ovog, pokazi ti nama:

1. Regulator
2. Radove od fiberglasa
3. Vodeno hladjenje

Bilosto od toga nam prezentiraj, jer inace, smatrati cemo te i dalje jednim od "gnjavatora" punih love (ko brod ili podmornica) koji su dosli ku***t se na forum.

NHF, ali pre-mlad si za zivciranje.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 20.07.2011., 20:39   #15
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor ante5656 Pregled postova
evo ovako... imam love i pun san ko brod.... ali necu jednostavno necu kupiti drugu tipkovnicu nego molin vas ako ko ima ikakvu shemu za taj uređaj...
Havala!!!
ok... posaljem ti ja shemu za taj "uredjaj" reci samo koliko sklopki zelis.. cak ti i PCB layout napravim...

aaa, sto ces sa softverskom stranom.. znas programirat?
okarm je offline  
Staro 20.07.2011., 21:41   #16
ante5656
Banned
Moj komp

ante5656's Avatar

Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
ok... posaljem ti ja shemu za taj "uredjaj" reci samo koliko sklopki zelis.. cak ti i PCB layout napravim...

aaa, sto ces sa softverskom stranom.. znas programirat?
Puno hvala, kako misliš koliko sklopki želim ,,, želim za listat naprid,nazat,pausirat,i pojačavat...

A za programiranje , neznam kakva je to vrsta programiranja , dok primjera pic kontrolere sam programiram pomoču pic programatora kojeg sam sam napravio homemade...

Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Prije ovog, pokazi ti nama:

1. Regulator
2. Radove od fiberglasa
3. Vodeno hladjenje

Bilosto od toga nam prezentiraj, jer inace, smatrati cemo te i dalje jednim od "gnjavatora" punih love (ko brod ili podmornica) koji su dosli ku***t se na forum.

NHF, ali pre-mlad si za zivciranje.

Mislin šta ti tu ima pokazat....

Regulator san riješija uz pomoć likova na ovom forumu i eno ga puni mi aku na traktoru i radi....

Fiberglas neću ni komentirat jer su mi ljudi krljevski objasnili i rekli i nisu mi savjetovali da se ostavim toga i uzmeme tekuću plastiku ili to ve kao i u ovoj temi i onoj o regulatorima

A za vodeno hlađenje neznan šta uopce želiš šta ti tu iman prezentirat , ima san par pitanja pita san ljude rekli su mi i to je tosada trenutacno tražin koju krntiju sa hladnjakom od kabine od cu cijevi jer su vecina na koje sam naiša od aluminija a nebi baš tija da mi vodeno bude akumulator...

Na kraju krajeva što si htio rec s ovim svojim postom...

A šta se tice love uopce nisan pun ni ko titanik ni ko nautilus nego san to reka figurativno jer izgleda da neki nešto ne razumiju ...

pozz
ante5656 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno