|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
wmp keyboard -homemade
Pozdrav svim forumašima!!! Dakle imam jedno pitanje, Kako sam uzeo novu tipkovnicu ona mi nema medi tipke tj tipke za prebacivati muziku dok svira ,pojačavati ton na tipkovnici i tako te media tipke, a bez toga sam ko pijanac bez pive(kad sam u igri nemogu prebaciti pjesmu u wmp-u) Pa me zanima dali itko zna shemu kakvog sklopa koji bi mi to riješija da ga priključim preko lpt porta ili usb ili vec kako , Oprostite ako ima koja greška!! pozz ante ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ante5656. 20.07.2011. u 16:12. |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Malo blesavo pitanje, ali zar nisi gledao kakvu tipkovnicu kupuješ? Mislim da bi ti bilo jeftinije i brže da jednostavno kupiš tipkovnicu koja ima te tipke, a u današnje vrijeme su to skoro sve tipkovnice. Osim ako si baš zapeo za custom made tipkalo.
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Jbg nisam gledao,a nisam baš raspoložen za kupovanje druge ...štedima za vodeno itd.... nego jel znaš kakvushemu?? |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
#6 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ja se osobno nisam susretao baš s time što ti trebaš.
![]() |
#9 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Bez obzira što odgovoriš, naslov threada stvarno nema veze s onim što tražiš. Koliko god malo da te košta prepravka postojeće tipkovnice, još ti je uvijek jeftinije prodati ovu koju imaš i kupiti drugu sa multimedijalnim tipkama. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
Citiraj:
Ma ok možda naslov malo nije u redu,ali na kraju krajeva sve je opisano u prvom postu .... ![]() ![]() A i izgleda mi da ti nije jasan baš moj drugi post u temi, pa ti nebi škodilo da ga procitas koji put .... i ako ja tražim jedno ako imate odgovor odgovorite, a ako nemate nemojte postati gluipe komentare ... a što se tice te tipkovnice za koju ste zapeli .a što ako ja namjeravam taj sklop(ako nabavim shemu) staviti na kučište .... ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#12 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da se nismo razumjeli. Ovo moje "PREPRAVKA", nisam mislio da doslovno bušiš i lemiš svoju tipkovnicu, ti želiš prepraviti postojeću [NE]mogućnost kontrole WinAmpa nekakvim kemijanjem koje i nije baš ni jednostavno. Pogledaj OVO pa mi reci možeš li složiti išta jeftinije? Bilo što drugo, footswitch, daljinski upravljač, front panel - sve to košta puno više. Bilo je u BUG-i objavljeno prije broj ili dva shema prepravke tipkovnice (pokvarene, ima i rezanja i posla oko toga) u neki gamerski dodatak, sve u svemu, kad pozbrajaš dijelove i svoje vrijeme ne prođeš jeftinije od 50 kn a toliko te košta nova tipkovnica. Ne moraš se odmah pjeniti, nitko ništa ovdje ne piše zlonamjerno. Naslov threada mora biti jasan i nedvojben da netko baci pogled i napiše nešto konkretno. Svi odgovori su na mjestu, imaš softverskih rješenja a hardverska su neisplativa. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
OK puno hvala na svim savjetima, ali izgleda meni kad necemo na jedan odoh ja na drugi način... evo ovako... imam love i pun san ko brod.... ali necu jednostavno necu kupiti drugu tipkovnicu ![]() a što se tiče razanja i svega .ja uopce nisam mislio svoju ipkovnicu rezati niti ništa nego ugraditi na kučište kao št sam vec rekao .... onda,niko ovdije nije spomenuo winamp(osim burka) ja pricam o wmp ,inace to ti je Windows Media Player,,, onda kažeš da se nemoram pjeniti , oprosti ali mi kida živce to što mi savjetujeteono što nisam tražio i neželim , ja znam da bi mi to bili mnogo isplativlje ali ja trežim nešto sasvim drugo...(to je isto kao da ja ocu kupiti renola a ti mi pod nos guraš bmv-a) ispričavam se svima ako sam iritantan,ali živcira me kad mi netko odgovara ono što mi nije potrebno... Havala!!! |
|
![]() |
![]() |
#14 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prije ovog, pokazi ti nama: 1. Regulator 2. Radove od fiberglasa 3. Vodeno hladjenje Bilosto od toga nam prezentiraj, jer inace, smatrati cemo te i dalje jednim od "gnjavatora" punih love (ko brod ili podmornica) koji su dosli ku***t se na forum. ![]() NHF, ali pre-mlad si za zivciranje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
aaa, sto ces sa softverskom stranom.. znas programirat? |
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Banned
|
Citiraj:
A za programiranje , neznam kakva je to vrsta programiranja , dok primjera pic kontrolere sam programiram pomoču pic programatora kojeg sam sam napravio homemade... Citiraj:
![]() ![]() Mislin šta ti tu ima pokazat.... Regulator san riješija uz pomoć likova na ovom forumu i eno ga puni mi aku na traktoru i radi.... Fiberglas neću ni komentirat jer su mi ljudi krljevski objasnili i rekli i nisu mi savjetovali da se ostavim toga i uzmeme tekuću plastiku ili to ve kao i u ovoj temi i onoj o regulatorima A za vodeno hlađenje neznan šta uopce želiš šta ti tu iman prezentirat , ima san par pitanja pita san ljude rekli su mi i to je tosada trenutacno tražin koju krntiju sa hladnjakom od kabine od cu cijevi jer su vecina na koje sam naiša od aluminija a nebi baš tija da mi vodeno bude akumulator... Na kraju krajeva što si htio rec s ovim svojim postom... ![]() ![]() A šta se tice love uopce nisan pun ni ko titanik ni ko nautilus nego san to reka figurativno jer izgleda da neki nešto ne razumiju ... pozz ![]() ![]() |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|