|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Evo, pa ako se nekom da odvojiti par minuta za pomoc u fizici... Uglavnom, 2 zadatka: Jel u prvom tocno pod: a)najsjajnije ce svijetliti A b)Svijetlit ce samo A i E ->podjednakom jacinom.. c)Svijetlit ce sve osim E i sjaj ce biti slab A u drugom: Ampermetri 1, 2 i 4 ce pokazivati slabiju struju, a 3 ce ostati isti... Zadaci u attachmentu!! P.S. Znam da je pol 3 u noci, al me muci ovo... Fala unaprijed... ![]()
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 24.02.2006. u 02:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
1. a) A ce biti najsjajnija. Ako pretpostavis da su iste zarulje. b) i A i E ce svijetlit jednako c)sve osim E rade i to slabije.. 2. struja u grani r1 ce biti manja od ove u grani r2, a ukupna struja ce se smanjiti.. 3 sata su, valjda nisam nesto falio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
nisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Znaci dobro sam napisao...trebala mi je samo potvrda... *ebem ti fiziku u srednjoj prokletoj skoli kad ovak nesto nisam siguran...jedva cekam prijamni u 7. mjesecu...mmm...ako rijesim 3 zadatka iz fizike, ja sretan... Lud si ko i ja...3 sata su u noci, a mi o fizici... P.S.jesi procito PM koji sam ti poslao? Nakon sto si mi i ovo pomogao, ne vracas se doma nakon mede na nogama...dopeljat cu te u tačkama!!! P.P.S. I da, fulao si zadnju rijec u postu... ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
np, ionako je ovo jedini živi thread u ovo doba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
yep... kolege |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
bemu...sad sam zbriso post...pardoncek ja se nadam da cu biti buduci FER-ovac, al ak ne naucim fiziku, nebum ja nikam.. OT: Jel faks tezak ak se uci? blesavo pitanje al buraz na FSB-u uci ko konja da bi ga onda neki nadr*ani prof. srusio bez veze... ima li takvog slucaja na vasem faksu?
![]() |
#9 |
Premium
|
pa zna se desit tu i tamo... ali o takvim stvarima nemoj ni razmišljat. problemi dođu taj čas ako ih tražiš. treba učit i bit uporan, to ti je cijela mudrost. nikakva pamet nije presudna za fax. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
e to te pitam...sam ak mene neko tak srusi ko mog buraza, brijem da bi cijelu zemlju digo na noge... a rekli su kontrolu uvest za te prof. samo pitanje kada... Nis...fala na odgovoru i pomoci...i daj covjece odi spavat, pa pol 4 ujutro je... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
e, nacekat ces se ti...sala...imam pripreme u pola 9 za faks pa bi bilo vrijeme da odem spavat... kaj da ti velim...prilagodjavam se studentskim danima... ![]() ajd, laku noc...: hello2 :
![]() |
#13 |
Warcraft III TFT
|
Ma kakvo spavanje.. Ako upises FER, nema ti vise spavanja. ![]()
![]() |
#15 |
Moderator
|
fakat mi je vrijeme za krpe...upravo sam si zaslinio monitor ![]() ![]() i naravno, koja me pjesma zbudila->"bolje biti pijan nego star"
![]() |
#16 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Mene red Bull drži budnim već 2 dana osjećam se koda sam nadroksan ko svinja ![]() ![]() Ups pa to je već 4.38 a ja niš nisam naučil ![]() P:s Nisam spavo već 2 dana tek sam danas zaspo 3 sata od 5 do 8 pa teraj dalje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Warcraft III TFT
|
Pa lol.. spavali smo u isto vrijeme :P
|
|
Oglas
|