![]() |
Help, fizika me muci...
Evo, pa ako se nekom da odvojiti par minuta za pomoc u fizici...
Uglavnom, 2 zadatka: Jel u prvom tocno pod: a)najsjajnije ce svijetliti A b)Svijetlit ce samo A i E ->podjednakom jacinom.. c)Svijetlit ce sve osim E i sjaj ce biti slab A u drugom: Ampermetri 1, 2 i 4 ce pokazivati slabiju struju, a 3 ce ostati isti... Zadaci u attachmentu!! P.S. Znam da je pol 3 u noci, al me muci ovo... Fala unaprijed... :beer: |
1.
a) A ce biti najsjajnija. Ako pretpostavis da su iste zarulje. b) i A i E ce svijetlit jednako c)sve osim E rade i to slabije.. 2. struja u grani r1 ce biti manja od ove u grani r2, a ukupna struja ce se smanjiti.. 3 sata su, valjda nisam nesto falio :) |
nisi :D
|
Znaci dobro sam napisao...trebala mi je samo potvrda...
*ebem ti fiziku u srednjoj prokletoj skoli kad ovak nesto nisam siguran...jedva cekam prijamni u 7. mjesecu...mmm...ako rijesim 3 zadatka iz fizike, ja sretan... Lud si ko i ja...3 sata su u noci, a mi o fizici... P.S.jesi procito PM koji sam ti poslao? Nakon sto si mi i ovo pomogao, ne vracas se doma nakon mede na nogama...dopeljat cu te u tačkama!!! P.P.S. I da, fulao si zadnju rijec u postu...:beer: |
Vidim i VedranP isto zuji tu po noci...
Fala i tebi na odg. |
np, ionako je ovo jedini živi thread u ovo doba...
|
yep... kolege
|
bemu...sad sam zbriso post...pardoncek
ja se nadam da cu biti buduci FER-ovac, al ak ne naucim fiziku, nebum ja nikam.. OT: Jel faks tezak ak se uci? blesavo pitanje al buraz na FSB-u uci ko konja da bi ga onda neki nadr*ani prof. srusio bez veze... ima li takvog slucaja na vasem faksu? |
pa zna se desit tu i tamo... ali o takvim stvarima nemoj ni razmišljat. problemi dođu taj čas ako ih tražiš.
treba učit i bit uporan, to ti je cijela mudrost. nikakva pamet nije presudna za fax. |
e to te pitam...sam ak mene neko tak srusi ko mog buraza, brijem da bi cijelu zemlju digo na noge...
a rekli su kontrolu uvest za te prof. samo pitanje kada... Nis...fala na odgovoru i pomoci...i daj covjece odi spavat, pa pol 4 ujutro je...:D |
Citiraj:
|
e, nacekat ces se ti...sala...imam pripreme u pola 9 za faks pa bi bilo vrijeme da odem spavat...
kaj da ti velim...prilagodjavam se studentskim danima...:) ajd, laku noc...: hello2 : |
Ma kakvo spavanje.. Ako upises FER, nema ti vise spavanja. :D Ima vec 5 dana da spavam pa 3-4 h dnevno. I to od 2-3 do 6-7 popodne : hitthewa
|
Pa ko ti kriv kad ucis sve zadnje dane...:D
|
fakat mi je vrijeme za krpe...upravo sam si zaslinio monitor:D na kratko sam pridrijemao na njemu:D
i naravno, koja me pjesma zbudila->"bolje biti pijan nego star" |
Mene red Bull drži budnim već 2 dana osjećam se koda sam nadroksan ko svinja :beer: :beer:
Ups pa to je već 4.38 a ja niš nisam naučil:D P:s Nisam spavo već 2 dana tek sam danas zaspo 3 sata od 5 do 8 pa teraj dalje :fuming: popizdit ću:rolleyes: |
Pa lol.. spavali smo u isto vrijeme :P
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:56. |