|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kopiranje isfrižanog DVD-a
Imam isfrižani DVD, a na njemu mi je Unreal 2004. Tija bi ga instalirat, a ne mogu. Može li se kako kopirat, pa da ga instaliram sa diska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sta ti znaci isfrižan?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Izgreban, oštećen, nevalja.... (friž = ogrebotina -> ISfrižAN = ogrebAN) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
jedan riječ ISOBUSTER ![]()
![]() |
#6 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Kopiranje isfrižanog DVD-a
Citiraj:
ako je mjesto bas osteceno, odnosno nije sjebana plastika nego folija... e onda ga baci i kupi novi, originalni cd key imas koji si dobio s originalom sad ti fali plastika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Sa DVD om nisam ništa moga jer sam svatija da ima RUPU na sredini. Nabavija sam 6 CD-ova i opet neće da instalira. Kaže da mi fali neki file. Pokuša sam sa IsoBusterom, i prijavljuje mi istu grešku. Šta ću sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
ISO buster ti je super ako kopiras neki osteceni cd sa filmom ili glazbom. Kad dojde do ostecenog dijela kliknes na ignore i on taj dio preskoci, a tu sekundu ili djelic sekunde ni nevidis u izlaznom obliku pa prakticki ne osjetis da fali... Kod igra jos mi nijednom nije pomogao jer im trebaju svi file-ovi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni sa alcohol120% šljaka nešto slično tome. Kada imam nečitljiv medij koji radi error prilikom instalacije napravim image svih cd/dvd-a na HDD a greške preskačem sa ignore. Napravim virtualni cd/dvd i program/igru instaliram preko njega. Isto prijavi grešku ali sada imas za odabrati cancel-ignore-retry. Dosada mi je sve šljakalo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|