|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Lenovo N5901A lagani overview
Napokon sam se dokopao gore navedene tipkovnice pa ći lagano stavit koju slikicu i napisati par dojmova, čisto da ima na forumu, ako nekom zatreba. Prvo, hebački teško sam ju nabavio u HR, ustvari ima, ali je uglavnom po cijeni od 350kn, što mi je bilo to much za dati, pa sam ju čekao u Telebitu kao ozeblo sunce?? Još od početka 12.mj. prošle godine zivkam Telebit i tako 2 mj. dok nije napokon stigla po cijeni od 250kn! ![]() Ja ću je primarno koristiti za HTPC, neki će se zapitat zašto nisam daljinski tražio-taj HTPC mi često služi za surfanje i torrent mašina, pa mi daljinski nije baš odgovarao, a nisam htio neku full size tipkovnicu i miš prebacivati po stolu i dnevnoj. Evo i par riječi o samoj tipkovnici: Dolazi u manjoj kutiji, dobro upakovana sa 2-AAA baterije, garancijskim listom i uputama za korištenje. Garancija je 12mj, moglo je i bolje al eto... ![]() Sama kvaliteta izrade je na nekim djelovima odlična, kao što je zadnja strana koja je izrađena od nekakve kao pjenaste tvrde plastike koja odlično leži u ruci, ne kliže..uglavnom odlično. Gornja strana je druga priča-završni pianoo crni lak preuzima svaki otisak prsta i brzo se zamasti al isto tako jednim potezom krpe i očisti, i u lošem ima nečeg dobrog. ![]() Same tipke su gusto smještene, nisu osvjetljene i vjerovatno će zahtjevat malo privikavanja zatipkanje u mraku, odlično hvataju, nisu drmave niti su glasne-djeluju kompaktno i kvalitetno. Lošiji dio tipkovnice je kuglica ili scroll koji je pre-pre labav, lupka ako protresem tipkovnicu-dojam je da treba biti puno čvršće uglavljen u kućište. Npr. scrolam do neke ikone i kad želim pritisnuti lijevu tipku miša scrol se redovito pomakne i izgubi željenu poziciju. ![]() Komunikacija tipkovnice sa USB prijamnikom je odlična, hvata na prvu i trenutno-nemam zamjerke. Radi i u BIOS-u. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 21.02.2011. u 17:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jedan savjet. Ubaci sliku sa normalnom tipkovnicom do ove, cisto da se dobije dojam velicine. Ili sa rukom na njoj, ovako mi se cini pre-mala. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|