|
![]() |
#1 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() IZVIÐAČ: dječak, odjeven ko kreten, kojem je nadređen kreten, odjeven ko dječak. INTELEKTUALAC: osoba koja može razmišljati dva sata o nečemu, a što nije seks. PROGRAMER: tip koji ti riješi problem za koji nisi ni znao da postoji i to na način koji ne razumiješ PSIHOLOG: tip koji gleda sve ostale kad u sobu upadne zgodna žena KONZULTANT: to je onaj koji ti skine sat s ruke i kaže ti koliko je sati i za to ti naravno izda račun DIPLOMAT: to je onaj, koji ti kaže da ideš u pizdu materinu na takav način da jedva čekaš da putovanje počne EKONOMIST: stručnjak koji če sutra znati zašto se ono što je predvidio jučer danas nije dogodilo KVANTNI FIZIČAR: slijepa osoba u mračnoj sobi koja traži crnu mačku koje tamo nema TIMSKI RAD: mogučnost svaljivanja krivnje na drugoga NOGOMET: za njega se udala svaka žena, a da toga nije ni svjesna INFLACIJA: plačanje cijena sljedeče godine s plačom iz prošle ZALJUBLJENOST: riječ od jedanaest slova, četiri samoglasnika, sedam suglasnika i dva idiota GLAVOBOLJA: najćešće korišteno kontracepcijsko sredstvo HARDWARE: dio računala koje trpi udarce kad zataji software MATEMATIČAR: osoba kojoj treba pet minuta da bi na svakodnevno pitanje odgovorila potpuno točno i potpuno nekorisno ARHITEKT: tip koji nije dovoljno muževan da bi bio inženjer, a premalo peder da bi bio dizajner
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
HARDWARE: dio računala koje trpi udarce kad zataji software : lol2 : dobaaaaaar!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
heh...znam ![]() ![]() ....meni je najbolji DIPLOMAT...looooool
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
GLAVOBOLJA: najćešće korišteno kontracepcijsko sredstvo carski ![]()
![]() |
#7 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() Flare :kava ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Re: smijeh
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Meni je Arhitekt dobar.
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Arhitekt rula :clap: za povaljat se od smijeha ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Čobanica Mara napunila 15 godina i počelo je nešto strašno svrbjeti između nogu. Otiđe kod popa ispovjedi se i upita ga za savjet. Pop onako u nedoumici što da joj kaže izvali da joj se između nogu uvukla muha koja se moškolji nebi li se oslobodila, zato je to svrbi. Neka nađe nekog da joj istjera tu muhu i sve će biti u redu. A zašto mi vi velečasni ne istjerate tu muhu, sramežljivo ga upita ona. A ne, ne, nikako ja sam svećenik, meni je to zabranjeno, nego nađi ti nekog u selu tko će ti to uraditi, pouči je on. Na puto do kuće sretne Mara Juru gdje kopa. Objasni mu u čemu je problem, ali joj on odbije pomoći pod izgovorom da je previše star za takve stvari. Malo dalje sretne Matu gdje ore. Međutim ni on joj nije mogao pomoći jer mu je žena bila tu. Kad je došla kući pošalje je majka na planinu da čuva ovce. Kad gore čobanin Janko, ko od brda odbvaljen, 20 godina, odmah doleti do nje. Kako si Maro. Pa nisam baš najbolje kaže Mara i objasni mu problem sa muhom. Ih, dobro da si se meni obratila, ja sam stručnjak za takve stvari. Skini se naredi joj on. Jel sve, sramežljivo će ona. Sve, odlučno će on. Počne se Mara skidati, gleda joj on sise i sve mu se brkovi smješe. Kad se skinula, naredi joj da legne i raširi noge. Ona ga posluša. Skroz ih raširi, podvikne on. Ona ih jadna skroz raskopeći. Uto i on skine gaće, čućne, posere se i kaže: Ako je ovo ne istjera ne znam šta će. ***************************** zena dovede ljubavniak doma i dode sin i ne vide ga oni i sin se sakrije u ormar potom nailazi muz i stera zena ljubavnika u ormar i veli sin:mracno je ovdje ljubavnik:je,mracno je sin:imam novu loptu,hoces kupit? ljubavnik:kolko para? sin:250€ ljubavnik:daj ohladi malo sin:tata mi je vani ljubavnik:evo ti 250€ drugi dan ista situacija ude ljubavnik u ormar a sin ce:mracno je ovdje ljubavnik:da,mracno je sin:imam nove tenisice ljubavnik ![]() sin:750€ i treci dan zove sin starog da idu na nogomet i kaze sin:nemam opremu otac:gdje ti je lopta i tensice koje sam ti kupio neki dan? sin ![]() otac:za kolko? sin:1000€ otac ![]() dode sin u crkvu i ude u ispovjedaonicu sin:mracno je ovdje velecasni:daj prekini sa tim sranjima... ********************************** Kojih 70 stvari mora znati dooobra ¾ena? - Treba znati 69 i kuhat!! *********************************
![]() |
#12 |
Premium
|
ovaj sa svečenikom je zakon :P
![]() |
#13 |
Premium
|
kol'ko ima poza u seksu? 68... 69 je ciscenje alata. ![]()
![]() |
#14 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Stoji Isus na križu sav krvav i pred samrt zove svog učenika Ivana da mu priđe. Ivane, Ivane dođi molim te. Ivan pokuša prići ali ga stražari zaustave. Isus opet: Ivane, ivane priđi mi molim te. Ivan opet pokuša ali stražari su nepopustljivi, iz sve snage se pokuša probiti stražari ga isprebijaju ali ipak uspije sav krvav dođe do isusa i padne mu ispred noga Reci Učitelju. Ivane, ivane vidi ti se kuća odavde ![]()
![]() |
#15 |
NITKOV
|
Njen dnevnik: U subotu uvece mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam citavoposljepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentirao. Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom. Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo. Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. 10 minuta kasnije dosao je i on, i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav samnom. No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao. Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa. Njegov dnevnik: Dinamo izgubio. Guzio sam.
![]() |
#17 |
Premium
|
Neznam trenutno niti jednog na hrvatskom no naišao sam na nekoliko dobrih na raznim stranicama.... US Naval Communication This is the transcript of an ACTUAL radio conversation of a US naval ship with Canadian authorities off the coast of Newfoundland in October, 1995. Americans: Please divert your course 15 degrees to the North to avoid a collision. Canadians: Recommend you divert YOUR course 15 degrees to the South to avoid a collision. Americans: This is the Captain of a US Navy ship. I say again, divert YOUR course. Canadians: No. I say again, you divert YOUR course. Americans: THIS IS THE AIRCRAFT CARRIER USS LINCOLN, THE SECOND LARGEST SHIP IN THE UNITED STATES' ATLANTIC FLEET. WE ARE ACCOMPANIED BY THREE DESTROYERS, THREE CRUISERS AND NUMEROUS SUPPORT VESSELS. I DEMAND THAT YOU CHANGE YOUR COURSE 15 DEGREES NORTH, THAT'S ONE FIVE DEGREES NORTH, OR COUNTER-MEASURES WILL BE UNDERTAKEN TO ENSURE THE SAFETY OF THIS SHIP. Canadians: We are a lighthouse. Your call.
![]() |
#18 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
NITKOV
|
Vele da je ovo tip napisao na iskonovom forumu. ![]() Text glasi: Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome. Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela prigovarat da mi penis vonja na ribu. Naravno da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. Zasmetalo me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u. Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. Jako me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome). E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija sok. Ipak je triba pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa curon sve nezanimljiviji. Pomozite. Pozdrav od onoga koji je cesto na peskariji.
![]() |
#21 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
RRRRRRROOOOOOOOOOOFFFFFFFFFLLLLLLLLL:burn: :burn: :burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Re: smijeh
Citiraj:
frik ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Nije to niš, odi u mioc i buš videl kak izgleda eksponencijalna jednadžba sa rimskim brojkicama, naravno nepoznanica je X.
![]() |
#25 |
1oo1 NooB
|
"Good Old days" / Indian Wisdom
>An old Native Chief sat in his hut on the reservation, smoking a >ceremonial pipe and eyeing two Government officials sent to interview >him. "Chief Two Eagles" asked one Official, "You have observed the white >man for 90 years. You've seen his wars and his technological advances. >You've seen his progress, and the damage he's done." > >The Chief nodded in agreement. > >The Official continued, "Considering all these events, in your opinion, >where did the white man go wrong?" > >The Chief stared at the Government officials for over a minute and then >calmly replied, "When white man found the land, Natives were running it. >No taxes. No debt. Plenty buffalo. Plenty beaver. Women did all >the work. Medicine man free. Indian man spent all day hunting and >fishing. All night having sex." > >Then the Chief leaned back and smiled, "Only white man dumb enough to >think he could improve system like that." ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|