|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
hp pavilion dv9000 grafa problem
Pozdrav evo i ja se susreo s ovim problemom :-). znaci laptop se upali, ne daje nikakvu sliku. kad spojim na monitor prikaze mi sliku, ali je puna crta (kao kad odu driveri od grafe pa je sva izmjesana. nadam se da sam ovo dobro objasnio :-)). e sad, windowsi se podignu, instaliram drivere od grafe i tu se pojavi problem. windowsi se jednostavno sruse, dobijem plavi ekran, ne stignem sve procitat sto je jer se ubrzo restartira laptop. na googlu sam nasao i da je problem u samim driverima, i da je grafa otisla pa ono zagrijavanje cipa...e sad sve bi mi to bilo jasno, da se nakon nekih cca. 1h natezanja s instalacijom windowsa pojavila slika na monitoru od laptopa, slika je bila u redu, mogao sam instalirati drivere od grafike, ali opet nakon nekog vremena isti problem, vise ne daje sliku, i opet kad spojim na drugi monitor je sve isto kao sto sam na pocetku napisao. dal mi netko moze objasniti u cem je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: nino. 14.01.2011. u 20:46. Razlog: lakse malo sa izrazima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Problem kod te serije laptopa je baš taj s grafičkom karticom, potraži nekog dobrog majstora da proba to riješiti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|