Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.01.2011., 13:34   #1
GrgaCRO
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
hp pavilion dv9000 grafa problem

Pozdrav
evo i ja se susreo s ovim problemom :-). znaci laptop se upali, ne daje nikakvu sliku. kad spojim na monitor prikaze mi sliku, ali je puna crta (kao kad odu driveri od grafe pa je sva izmjesana. nadam se da sam ovo dobro objasnio :-)). e sad, windowsi se podignu, instaliram drivere od grafe i tu se pojavi problem. windowsi se jednostavno sruse, dobijem plavi ekran, ne stignem sve procitat sto je jer se ubrzo restartira laptop. na googlu sam nasao i da je problem u samim driverima, i da je grafa otisla pa ono zagrijavanje cipa...e sad sve bi mi to bilo jasno, da se nakon nekih cca. 1h natezanja s instalacijom windowsa pojavila slika na monitoru od laptopa, slika je bila u redu, mogao sam instalirati drivere od grafike, ali opet nakon nekog vremena isti problem, vise ne daje sliku, i opet kad spojim na drugi monitor je sve isto kao sto sam na pocetku napisao.
dal mi netko moze objasniti u cem je problem?
GrgaCRO je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2011., 20:00   #2
sentenced-1989
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor GrgaCRO Pregled postova
Pozdrav
evo i ja se susreo s ovim problemom :-). znaci laptop se upali, ne daje nikakvu sliku. kad spojim na monitor prikaze mi sliku, ali je puna crta (kao kad odu driveri od grafe pa je sva izmjesana. nadam se da sam ovo dobro objasnio :-)). e sad, windowsi se podignu, instaliram drivere od grafe i tu se pojavi problem. windowsi se jednostavno sruse, dobijem plavi ekran, ne stignem sve procitat sto je jer se ubrzo restartira laptop. na googlu sam nasao i da je problem u samim driverima, i da je grafa otisla pa ono zagrijavanje cipa...e sad sve bi mi to bilo jasno, da se nakon nekih cca. 1h natezanja s instalacijom windowsa pojavila slika na monitoru od laptopa, slika je bila u redu, mogao sam instalirati drivere od grafike, ali opet nakon nekog vremena isti problem, vise ne daje sliku, i opet kad spojim na drugi monitor je sve isto kao sto sam na pocetku napisao.
dal mi netko moze objasniti u cem je problem?
mene je isto *****bluescreen nakon instaliranja drivera, nesto zbog atisys.exe ili slicno... uglavnom, probaj bios novi staviti (ne odgovaram za posljedice ako nesto krene po zlu, dakle, prvo se informiraj o posljedicama ako flash biosa pode po krivu), a mozda nece srediti, ali opet ja bi na tvom mjestu to pokusao...

Zadnje izmijenjeno od: nino. 14.01.2011. u 20:46. Razlog: lakse malo sa izrazima.
sentenced-1989 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2011., 22:18   #3
sentenced-1989
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor sentenced-1989 Pregled postova
mene je isto *****bluescreen nakon instaliranja drivera, nesto zbog atisys.exe ili slicno..
ispricavam se, losa sjecanja imam na te probleme
sentenced-1989 je offline   Reply With Quote
Staro 16.01.2011., 15:01   #4
GrgaCRO
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
uglavnom, probaj bios novi staviti
ma kakvi, opet isto. ocito je grafa otisla. svejedno hvala na pomoci.
GrgaCRO je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2011., 09:38   #5
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Problem kod te serije laptopa je baš taj s grafičkom karticom, potraži nekog dobrog majstora da proba to riješiti.
eKICh je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno