PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Prijenosnici (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=48)
-   -   hp pavilion dv9000 grafa problem (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207457)

GrgaCRO 14.01.2011. 13:34

hp pavilion dv9000 grafa problem

Pozdrav
evo i ja se susreo s ovim problemom :-). znaci laptop se upali, ne daje nikakvu sliku. kad spojim na monitor prikaze mi sliku, ali je puna crta (kao kad odu driveri od grafe pa je sva izmjesana. nadam se da sam ovo dobro objasnio :-)). e sad, windowsi se podignu, instaliram drivere od grafe i tu se pojavi problem. windowsi se jednostavno sruse, dobijem plavi ekran, ne stignem sve procitat sto je jer se ubrzo restartira laptop. na googlu sam nasao i da je problem u samim driverima, i da je grafa otisla pa ono zagrijavanje cipa...e sad sve bi mi to bilo jasno, da se nakon nekih cca. 1h natezanja s instalacijom windowsa pojavila slika na monitoru od laptopa, slika je bila u redu, mogao sam instalirati drivere od grafike, ali opet nakon nekog vremena isti problem, vise ne daje sliku, i opet kad spojim na drugi monitor je sve isto kao sto sam na pocetku napisao.
dal mi netko moze objasniti u cem je problem?

sentenced-1989 14.01.2011. 20:00

Citiraj:

Autor GrgaCRO (Post 1824404)
Pozdrav
evo i ja se susreo s ovim problemom :-). znaci laptop se upali, ne daje nikakvu sliku. kad spojim na monitor prikaze mi sliku, ali je puna crta (kao kad odu driveri od grafe pa je sva izmjesana. nadam se da sam ovo dobro objasnio :-)). e sad, windowsi se podignu, instaliram drivere od grafe i tu se pojavi problem. windowsi se jednostavno sruse, dobijem plavi ekran, ne stignem sve procitat sto je jer se ubrzo restartira laptop. na googlu sam nasao i da je problem u samim driverima, i da je grafa otisla pa ono zagrijavanje cipa...e sad sve bi mi to bilo jasno, da se nakon nekih cca. 1h natezanja s instalacijom windowsa pojavila slika na monitoru od laptopa, slika je bila u redu, mogao sam instalirati drivere od grafike, ali opet nakon nekog vremena isti problem, vise ne daje sliku, i opet kad spojim na drugi monitor je sve isto kao sto sam na pocetku napisao.
dal mi netko moze objasniti u cem je problem?

mene je isto *****bluescreen nakon instaliranja drivera, nesto zbog atisys.exe ili slicno... uglavnom, probaj bios novi staviti (ne odgovaram za posljedice ako nesto krene po zlu, dakle, prvo se informiraj o posljedicama ako flash biosa pode po krivu), a mozda nece srediti, ali opet ja bi na tvom mjestu to pokusao...

sentenced-1989 15.01.2011. 22:18

Citiraj:

Autor sentenced-1989 (Post 1824737)
mene je isto *****bluescreen nakon instaliranja drivera, nesto zbog atisys.exe ili slicno..

ispricavam se, losa sjecanja imam na te probleme :D:respekt:

GrgaCRO 16.01.2011. 15:01

Citiraj:

uglavnom, probaj bios novi staviti
ma kakvi, opet isto. ocito je grafa otisla. svejedno hvala na pomoci.

eKICh 17.01.2011. 09:38

Problem kod te serije laptopa je baš taj s grafičkom karticom, potraži nekog dobrog majstora da proba to riješiti.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:49.