|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2002
|
Windows 7, rusenje explorera
Explorer se ruši prilikom brisanja fajlova ili foldera ako je taj fajl ili folder selektiran a ako brisem samo desnim klikom bez odabira ne rusi se. ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
mislim da imas virus, meni je isto se tak desavalo da kliknem na folder i odma mi izbaci iz explorera il ak pokusam taj folder izbrisati, to sam rijesio da sam napravio scan sa malwarebytes anti-malware i nakon toga je sve normalno radilo
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije virus sistem je reinstaliran sa novim particijama a dogadjalo se i na starom sistemu |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Reinstall ili format napravljen (clean install) OS-a? To se dogodilo nakon sto si instalirao neku aplikaciju, ili na "goli" OS sa drajverima se to vec dogadja? Combofix? |
![]() |
![]() |
#5 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Testiraj RAM. nekako imam filing da je ram smrdan i da će ti se lijepo crveniti kroz Memtest +86. naravno, ne radi to iz windowsa, nego lijepo skini hiren's boot cd ili samo memtest sam za sebe, kreiraj bootabilni medij i testiraj preko noći. ako se zacrveni, ili je neki nestabilni OC u pitanju, ili mermerija ne valja. |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Formatiran i čisti os ali to se događalo i na starom kompu Svi testovi hardvera prošli bez greške. Windowsi so original ali se ista stvar dogadjala i na verziji ************************** Da je ram ili proc nebi radio specifičnu grešku a sve ostalo radilo bez problema Zadnje izmijenjeno od: nino. 06.12.2010. u 19:24. |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Vidim da se u zadnje vrijeme (u dosta podforuma), pocelo spominjati (stavljati imena piratluka) kao da pravila vise ne vaze? |
![]() |
![]() |
#10 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
kao što rekoh, Memtest. Ako se rušalo prije, i ruši se explorer sada na clean instalu, prije je do memorije ili nekog "mehaničkog" tj. hardverskog problema nego do samog OS-a. A i ovo pričanje o piratluku bi vas moglo koštati kakvog bana jelačića, stoga, na vrijeme editirajte postove ili će biti po glavi stanovnika. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Sto kaze Event log? Jel se pojavi kakav error kad nakon rusenja se ponovno podigne explorer? Svakako poslusaj Brku, testiraj memoriju preko noci, ako se pokaze ijedan error vrijeme je za drugu memoriju. |
![]() |
![]() |
#13 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dosta je bilo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|