![]() |
Windows 7, rusenje explorera
Explorer se ruši prilikom brisanja fajlova ili foldera ako je taj fajl ili folder selektiran
a ako brisem samo desnim klikom bez odabira ne rusi se. ? |
mislim da imas virus, meni je isto se tak desavalo da kliknem na folder i odma mi izbaci iz explorera il ak pokusam taj folder izbrisati, to sam rijesio da sam napravio scan sa malwarebytes anti-malware i nakon toga je sve normalno radilo
|
Nije virus sistem je reinstaliran sa novim particijama a dogadjalo se i na starom sistemu
|
Reinstall ili format napravljen (clean install) OS-a?
To se dogodilo nakon sto si instalirao neku aplikaciju, ili na "goli" OS sa drajverima se to vec dogadja? Combofix? |
Citiraj:
|
Kupi originalne windowse ;)
|
Formatiran i čisti os ali to se događalo i na starom kompu
Svi testovi hardvera prošli bez greške. Windowsi so original ali se ista stvar dogadjala i na verziji ************************** Da je ram ili proc nebi radio specifičnu grešku a sve ostalo radilo bez problema |
možda imaš krivi soft.:)
|
Vidim da se u zadnje vrijeme (u dosta podforuma), pocelo spominjati (stavljati imena piratluka) kao da pravila vise ne vaze?
|
kao što rekoh, Memtest. Ako se rušalo prije, i ruši se explorer sada na clean instalu, prije je do memorije ili nekog "mehaničkog" tj. hardverskog problema nego do samog OS-a.
A i ovo pričanje o piratluku bi vas moglo koštati kakvog bana jelačića, stoga, na vrijeme editirajte postove ili će biti po glavi stanovnika. |
Meni se explorer na 7ici rušio zbog nekakve verzije winampa koja mu jednostavno nije odgovarala, valjda zbog onog aero sr... ili nešto sl.
Edit: kada upalim window opacity na winampu. |
Sto kaze Event log?
Jel se pojavi kakav error kad nakon rusenja se ponovno podigne explorer? Svakako poslusaj Brku, testiraj memoriju preko noci, ako se pokaze ijedan error vrijeme je za drugu memoriju. |
Dosta je bilo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |