|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
hotmail? spam?
Imam hotmail na hrvatskom i htjela bi blokirati da mi dolaze meilovi od jedne osobe, znači želim blokirati samo tu meil adresu (isto hotmail). Mogu li to? Kako? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Oznacis njegov mail, kliknes na Sweep i kazes da blokira sve mail-ove od tog posiljatelja ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hvala na pomoći ali... kod mene ima.. 1.novo 2.izbriši 3.počisti (A.označi mapu kao pročitanu, B.isprazni mapu) 4.označi kao (pročitano nepročitanu obilježeno neobilježeno) i ne znam gdje je to?? i šta bi značilo "kažeš da blokira sve meilove te osobe?" sorry ne znam se baš snaći tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
znači nešto s ovim pod br.3 di je počisti? ali što dalje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ma ok je, hvala. Sve sam namjestila ![]() i još nešto ako može? tamo desno u onoj tražilici "pretraži e-poštu" bing... mi prikazuje neke meil adrese koje bi htjela izbrisati da mi se tu ne pojavljuju. kako da ih obrišem? ![]() Zadnje izmijenjeno od: lionta. 29.10.2010. u 15:48. Razlog: dopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Nisam nes puno koristio hotmail, samo ono osnovno sto sam otkrio usput na faksu, za ostalo koristim outlook, puno je lakse baratati sa mail-om, kalendarom i kontaktima, a spajanje outlook-a i hotmail account-a je zaista jednostavno sa outlook conectorom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
te adrese mi nisu u kontaktima.... pa sam htjela to obrisati da mi ne stvaraju gužvu ali ok. hvala puno pozz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|