![]() |
hotmail? spam?
Imam hotmail na hrvatskom i htjela bi blokirati da mi dolaze meilovi od jedne osobe, znači želim blokirati samo tu meil adresu (isto hotmail). Mogu li to? Kako? Hvala:chears:
|
Citiraj:
Oznacis njegov mail, kliknes na Sweep i kazes da blokira sve mail-ove od tog posiljatelja http://img713.imageshack.us/img713/4632/beznaslovaj.jpg |
hvala na pomoći ali...
kod mene ima.. 1.novo 2.izbriši 3.počisti (A.označi mapu kao pročitanu, B.isprazni mapu) 4.označi kao (pročitano nepročitanu obilježeno neobilježeno) i ne znam gdje je to?? i šta bi značilo "kažeš da blokira sve meilove te osobe?" sorry ne znam se baš snaći tu :( |
znači nešto s ovim pod br.3 di je počisti? ali što dalje?
|
Počisti > Izbriši sve od pošiljatelja
Sorry na kasnom odgovoru :) |
Ma ok je, hvala. Sve sam namjestila :) :*
i još nešto ako može? tamo desno u onoj tražilici "pretraži e-poštu" bing... mi prikazuje neke meil adrese koje bi htjela izbrisati da mi se tu ne pojavljuju. kako da ih obrišem? :( |
Citiraj:
Nisam nes puno koristio hotmail, samo ono osnovno sto sam otkrio usput na faksu, za ostalo koristim outlook, puno je lakse baratati sa mail-om, kalendarom i kontaktima, a spajanje outlook-a i hotmail account-a je zaista jednostavno sa outlook conectorom :) |
te adrese mi nisu u kontaktima.... pa sam htjela to obrisati da mi ne stvaraju gužvu ali ok. hvala puno pozz
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:43. |