|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Tražim nekog iz Dugog sela
E ovako našao sam jednu micro sd karticu, prodavač je iz dugog sela... E sad, trebam pouzdanu osobu koja bi mi htjela učiniti sljedeću uslugu, ja uplaćujem na račun novce, ta osoba kontaktira prodavača, preuzme karticu i pošalje mi poštom ?? Pokušavao sam nagovoriti prodavača da pošalje, ali jednostavno ne želi ![]() Eto ako netko ima volje da mi pomogne, bio bih zahvalan ![]() Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Foxy lady
|
Btw ako imaš t-mobile, na portalu moj.t-mobile možeš jaaako jeftino kupiti micro SD a oni besplatno dostavljaju di god oćeš!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Foxy lady
|
Sorry, ja sam gledala prošli tjedan i bile su samo od 1 i 4 GB i to za 150kn ova od 4, al sad vidim da ih više na žalost nema
![]() |
#5 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() @Goranbm: pa zar ta osoba ne ide u ZG? Lakše ti je naći nekoga iz Zagreba nego Dugog sela ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Foxy lady
|
E a ja gledala po dućanima prije par tjedana, nije bilo niti jedne microSD tak jeftine! Dobro da nisam kupila onda! ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
@ Borny , evo sad sam ga pitao kaže da može preuzimanje i na glavnom kolodvoru u ZG-u .... Mislim da tih 20 minuta vremena nebi trebao biti nekome problem, nedavno mi se jedan član iz VŽ-a javio, kad sam tražio ventilatore iz linksa, i svaka mu čast na tome.... da netko tako nešto traži, na mom području, ja bih bez problema to učinio.... Eto ako ima netko, molim vas da mi se javi, prodavač nikako neće slati poštom, a ponuda je predobra da se odbije.... Pa ako ima netko blizo Glavnog kolodvora, molim vas javite se... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|