![]() |
Tražim nekog iz Dugog sela
E ovako našao sam jednu micro sd karticu, prodavač je iz dugog sela... E sad, trebam pouzdanu osobu koja bi mi htjela učiniti sljedeću uslugu, ja uplaćujem na račun novce, ta osoba kontaktira prodavača, preuzme karticu i pošalje mi poštom ?? Pokušavao sam nagovoriti prodavača da pošalje, ali jednostavno ne želi :(
Eto ako netko ima volje da mi pomogne, bio bih zahvalan :) kontakt na PM.... Hvala unaprijed. |
Btw ako imaš t-mobile, na portalu moj.t-mobile možeš jaaako jeftino kupiti micro SD a oni besplatno dostavljaju di god oćeš!
|
Citiraj:
8gb za 228 kn je jako jeftino??? Pa u ducanima su takve kartice po 150kn... |
Sorry, ja sam gledala prošli tjedan i bile su samo od 1 i 4 GB i to za 150kn ova od 4, al sad vidim da ih više na žalost nema
|
Citiraj:
@Goranbm: pa zar ta osoba ne ide u ZG? Lakše ti je naći nekoga iz Zagreba nego Dugog sela :) Ali opet, ta osoba bi trošila svoje vrijeme kako bi ti dobio karticu malo jeftinije, razmisli i o tome. |
E a ja gledala po dućanima prije par tjedana, nije bilo niti jedne microSD tak jeftine! Dobro da nisam kupila onda! :fiju:
|
|
Može delete, odustajem :)
|
@ Borny , evo sad sam ga pitao kaže da može preuzimanje i na glavnom kolodvoru u ZG-u .... Mislim da tih 20 minuta vremena nebi trebao biti nekome problem, nedavno mi se jedan član iz VŽ-a javio, kad sam tražio ventilatore iz linksa, i svaka mu čast na tome.... da netko tako nešto traži, na mom području, ja bih bez problema to učinio....
Eto ako ima netko, molim vas da mi se javi, prodavač nikako neće slati poštom, a ponuda je predobra da se odbije.... Pa ako ima netko blizo Glavnog kolodvora, molim vas javite se... pozz |
Može lock ......
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |