|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kod HT -a postoje ethernet i usb verzije. Ethernet je uvijek preporuka zbog lakseg spajanja na vise kompova... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ethernet obavezno. nemoj slucajn oda se upustas u moguce probleme sa usb modemom. postoje sanse da ti on radi, ali su tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako male. ![]()
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
kad je serviser bio kod mene, rekao je da u ulici ima 8 usb modema sa istim problemom. a moja ulica je mala. tako da je to mozda i konacna brojka prikljucenih na dsl. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Malo kenjam, ali meni i svima koje znam USB modem ne radi probleme.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ni meni. Prošla je prva godina sa usb adsl uređajem i nisam nikad imao problema. Sad sam prešao na iskon paket, nije proradilo odmah pa su mi t-com-ovci donijeli još jedan uređaj (siemens) đabe. Ovaj put sam odabrao ethernet, možda se poigram spajanjem još kojeg kompa. Sad također nemam problema. Sve 5 ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Ni meni. Prošla je prva godina sa usb adsl uređajem i nisam nikad imao problema. Sad sam prešao na iskon paket, nije proradilo odmah pa su mi t-com-ovci donijeli još jedan uređaj (siemens) đabe. Ovaj put sam odabrao ethernet, možda se poigram spajanjem još kojeg kompa. Sad također nemam problema. Sve 5 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|