![]() |
Načini spajanja dsl modema na komp
Kako se dsl modem spaja na komp, preko PCI utora, usb-a ili možda nečeg trečeg??:confused:
|
Kod HT -a postoje ethernet i usb verzije. Ethernet je uvijek preporuka zbog lakseg spajanja na vise kompova...
|
ethernet obavezno. nemoj slucajn oda se upustas u moguce probleme sa usb modemom. postoje sanse da ti on radi, ali su tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako tako male. :D
|
ne kuzim...ja imam USB i savrseno radi?
|
I tak sam si mislil uzet enthernet pošto nemam slobodnih usb portova
|
Citiraj:
kad je serviser bio kod mene, rekao je da u ulici ima 8 usb modema sa istim problemom. a moja ulica je mala. tako da je to mozda i konacna brojka prikljucenih na dsl. :D |
Citiraj:
Malo kenjam, ali meni i svima koje znam USB modem ne radi probleme. |
Ni meni. Prošla je prva godina sa usb adsl uređajem i nisam nikad imao problema. Sad sam prešao na iskon paket, nije proradilo odmah pa su mi t-com-ovci donijeli još jedan uređaj (siemens) đabe. Ovaj put sam odabrao ethernet, možda se poigram spajanjem još kojeg kompa. Sad također nemam problema. Sve 5
:gringo: |
Ni meni. Prošla je prva godina sa usb adsl uređajem i nisam nikad imao problema. Sad sam prešao na iskon paket, nije proradilo odmah pa su mi t-com-ovci donijeli još jedan uređaj (siemens) đabe. Ovaj put sam odabrao ethernet, možda se poigram spajanjem još kojeg kompa. Sad također nemam problema. Sve 5
:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |