|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
wireless problem
situacija je sljedeca: pc se spaja na net preko rutera običnim mrežnim kabelom ruter je zyxel p 660. sad bi preko njega zelio spojiti i laptop putem wirelessa. konfigurirao sam ruter i spajanje preko kabela radi i na laptopu i na pc-u, ali se nikako ne mogu spojiti wirelessom, tj spojim se na ruter, ali nemam pristup internetu i ne vidim drugo racunalo u mrezi... ono sto ja mislim da je problem je sto kad se spojim wirelessom on mu automatski dodjeli public profil i ne mogu ga nikako promjeniti u home profil. da li sam ja pogrjesio u konfiguraciji wirelessa u postavkama od ruterea ili treba nesto podesiti na laptopu, pojma nemam... samo znam da sam lud cijeli dan od toga jer sto god isprobao ne polazi za rukom. ako ima neka dobra dusa sa jos boljom idejom kako da to poslozim da napokon radi bio bih mu/joj neizmjerno zahvalan... EDIT: i zaboravio sam napomenuti da su oba OS-a Win 7 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Daj ipconfig -all screen od PC-a i Laptopa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidi post #6 pa provjeri jesi li ga baš tako podesio. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
ekipa, stvar je rjesena moze lock i brisanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|