|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Software za izradu poslovnih planova i sl.
Pozdrav, imam malo specifično pitanje: trebao bih nekoliko različitih aplikacija za izradu poslovnih planova, investicijskih studija i sl. Pošto sam novi u tome području, a trebam ideje za firmu u kojoj radim, nemam pojma kamo da se okrenem... naišao sam na ovo http://www.poslovni-plan.net/ ali volio bih da mi pomogne netko sa iskustvom iz prve ruke, ako takvih ovdje ima... hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
ako netko ima još ideja, slobodno pišite... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisam siguran postoji li sw za "ideje", ali postoje timske metode poput scampera, brainstorminga i mnogih drugih. To je korisna stvar ako unutar grupe/tima morate generirati nove ideje/proizvode/usluge za firmu. Za prikaz kreiranih planova (znaci neki timeline sa rokovima) tu je dobar Project. Iskreno, ja sam ga samo za to i koristio pa neka nitko ne zamjeri ako sam izostavio jos neku njegovu kljucnu namjenu.
![]() |
![]() |
#5 |
inženjering
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mindmanager definitivnio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Malo sam pogledao tu navedene, i koliko vidim svi se baziraju na lokalnoj instalaciji. Tražim nešto što je multi-platform, lako za korištenje, i po mogućnosti besplatno. Našao sam cijelu silu web-based project managera, ali imate li vi već iskustva s tako nečim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Business Plan Pro Premier Edition http://www.paloalto.com/business_pla...atures/premier Imam 2005 verziju, za ono što sam na faksu radio, praktičniji mi je bio word + excel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]() |